cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tre gode råde inden man tilmelder sig hos en bookmaker

Flere og flere begynder at spille og oddse hos danske bookmakere. Markedet for gambling og spil er vokset gevaldigt de sidste mange år, og det betyder, at flere og flere begynder at spille. Det kan være en jungle at gå ind i spilmarkedet uden at have researchet, og det er vigtigt, at man gør det på en oplyst grundlag og med sine forbehold. Det er vigtigt, at man ikke ender med at gamble uden et sikkerhedsnet eller for penge, som man ikke har. Derfor kan man i denne artikel læse om hvad man skal tænke over inden man tilmelder sig hos en bookmaker.
21. august 2020 kl. 08:32 Af Mesterbold

Annonce

Undersøg markedet og brug de rigtige sider til at tjekke

Inden man tilmelder sig hos en bookmaker er det vigtigt, at man sætter sig ind i markedet. Dette skal ske på de rigtige sider, som ønsker at oplyse deres læsere på et andet grundlag end bare at tjene penge. Der er mange gode sammenligningssider, der sammenligner danske bookmakere og deres spil og odds-bonusser. Dette er blandt andet sportssiden (sponseret link) Mesterbold.dk, som grundigt har sat sig ind i det danske spilmarked for dig, og derved gjort det muligt at man skal lave det hårde benarbejde.

Ved at bruge sammenligningssider kan man hurtigt få et overblik over de mange siders kvaliteter og fejl, og på den måde tilmelde sig hos en udbyder på et mere oplyst grundlag.


Benyt odds-bonusserne og find dine niche-sports

Alle bookmakere nu til dags har odds-bonusser, som typisk ses ved sign-on bonusser, hvor man ved første indbetaling får ekstra penge på kontoen, som skal spilles igennem. Her er det vigtigt, at man husker at den bookmaker man tilmelder sig kun har et formål - at man spiller så meget som muligt. Derfor er det vigtigt, at man stadig er påpasselig med at lave en for stor indbetaling til at starte med - selvom det kan være fristende med den bonus.

Derudover er det en god ide, at den bookmaker man tilmelder sig hos har gode odds på den sportsgren, som man spiller mest på. Det vil sige, at det ofte er en god ide at vælge bookmaker ud fra deres odds. Bookmakerne sætter forskellige odds til forskellige væddemål - de er ofte tæt op af hinanden og måske endda ens - men ofte vil de variere. Undersøg hvilken bookmaker, der har de højeste odds på dine væddemål.


Lad det ikke blive mere end en hobby

Det at spille og gamble på fodbold og andet er et rus, som ikke kan sammenlignes med ret meget andet. Og det skal ikke blive mere end det, og det er vigtigt at man anser det som en hobby på lig med at gå til fodbold eller dart. Læg et budget, som kan sammenlignes med kontingent, som skal overholdes. Forsøg aldrig at vinde tabte penge tilbage, da det ofte bare leder til desparationsspil og man kan ende i en ond cirkel. Så inden man tilmelder sig en bookmaker skal man være fornuftig og tænke sig om.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce