Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tre sjove ting, du kan lave på Femern

Bor du på Lolland har du med stor sandsynlighed taget turen fra Rødby til Puttgarden op til flere gange. Men hvad har endestationen - øen Femern - egentlig at byde på, udover at være færgeleje for færgen mellem Danmark og det nordlige Tyskland? Det er helt sikkert også langt de færreste, der har udforsket Femern og de omkringliggende byer og skønne områder, som faktisk er at finde i og omkring Femern Bælt. For Femern er mere end bare færgeleje og grænsebutikker - der er skøn natur og masser af flotte og sjove turistattraktioner i nærheden - som vi vil fortælle lidt mere om herunder.

Tag et smut til storbyen i Lübeck eller Kiel

Selvom Femern faktisk er den største ø i Tysklands nordligste delstat Schleswig-Holstein, er det ikke storbyer og urbane områder, der præger øen. Hvis du alligevel gerne vil besøge en storby - eller en relativt stor, tysk by - er Lübeck og Kiel to rigtig gode muligheder, som faktisk kun ligger mellem en time og halvanden times kørsel fra Rødby-Puttgarden-færgen. Og her kan du kaste dig over alverdens turistede oplevelser. Du kan for eksempel prøve kræfter med at (sponseret link) spille på et udenlandsk casino, du kan spadsere rundt omgivet af smuk, tysk arkitektur, eller du kan shoppe løs i alverdens butikker. Mulighederne er mange.

Tag på ubådsmuseum

Øen Fehmarn er blot 185 kvadratkilometer stor, men med 78 kilometer kystlinje er der alligevel masser af mulighed for strandaktiviteter og andre vandrelaterede oplevelser. Du kan for eksempel tage på eventyr og besøge de ikke mindre end fem forskellige fyrtårne, der er placeret langs kysten på øen, eller I kan besøge det legendariske ubådsmuseum U-Boot Museum Fehmarn. Her kan I for eksempel få et kig indenfor i en U-11 ubåd, som var i fuld funktion under Den Kolde Krig. Også et oplagt besøg værd, hvis I generelt er interesseret i efterkrigstiden eller Den Kolde Krig.

Oplev farvestrålende sommerfugle

Er I mere til rolige omgivelser og farvestrålende oplevelser, er sommerfugleparken Schmetterlingspark Fehmarn helt sikkert noget for jer. I denne park finder I mere end tusind kvadratmeter tropiske haller fyldt med alverdens sommerfugle i alskens farver og former. Og faktisk kan I opleve meget mere end bare sommerfugle her. For hvis man holder øjene og ører åbne, kan man også opleve en lang række andre tropiske fisk, skildpadder, fugle og mange andre dyr. En oplagt destination for den dyre- og farveglade familie.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon