cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tre spændende sider til sommer-shoppingen

Hvad skal du bruge sommeren 2020 på? En del danskere vælger at blive hjemme og tilbringe sommeren inden for landets grænser i år. Det giver et væld af muligheder for at besøge danske feriesteder og attraktioner, men det giver for mange også lidt ekstra tid derhjemme på sofaen. Og det er måske ikke så ringe endda. For med mere tid derhjemme, har man mere tid til at ordne de ting, der ikke altid er tid til i hverdagen. Her kan shopping nævnes som en af de ting, man nemt forsømmer i hverdagen. Shopping er selvfølgelig ikke noget, man behøver at bruge sin tid på. Men for mange vil de ekstra timer derhjemme betyde, at man har mere tid til at kigge diverse sider igennem og gøre et fornuftigt og velovervejet køb. Hvis man er en smule i tvivl om, hvor købene skal starte, så er her tre spændende sider til dette års sommer-shopping.
06. juli 2020 kl. 14:34 Af Cibdol

Annonce

Cibdol CBD-olie

(sponseret link) Cibdol er måske det mest atypiske navn på denne liste. Cibdol specialiserer CBD-olie, der udvindes af cannabisplanten og har mange sundhedsmæssige effekter. I modsætning til det kendte stof THC i hampplanten, så bliver man ikke påvirket af at indtage CDB-olie, hvorfor det er en genial måde at udnytte de sundhedsmæssige effekter hampplanten har. Her kan du både købe skønhedsprodukter, kosttilskud, cremer og ren olie lavet på CBD. Det er et spændende nyt felt med mange udnyttelsesmuligheder, og du kan bestemt overveje at prøve et CBD-produkt som en del af din sommer-shopping.


Elgiganten

Med de ekstra timer man har derhjemme, så kan de veloplagt bruges på at undersøge, hvad der skal være ens næste store køb. Her er elektronik i diverse afskygninger ofte en stor investering, der kræver, at man sætter sig godt ind i, hvilket produkt, man har brug for derhjemme. Her kan man passende gøre brug af Elgiganten eller andre større elektronikforhandlere. Her har de alt fra computere og tablets til vaskemaskine og støvsugere. På hjemmesiden kan man få et godt overblik over produkterne på markedet og eventuelt vælge et godt tilbud. Derudover er det også muligt at tage forbi en af forhandlerens varehuse og få personlig vejledning af en sælger.


Zalando

Zalando er en danskernes foretrukne tøjforretninger på nettet. På hjemmesiden kan man både få tøj til kvinder, herre og børn. Udvalget er enormt med mærker som Nike, Tommy Hilfiger, New Balance og mange flere. Her kan man nemt slå et par timer ihjel med at lede efter det nye sommeroutfit. Og så holder Zalando ofte store udsalg, hvor du virkelig kan gøre et godt kup på de mærker, du søger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce