cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tre tips til dig der gerne vil gøre dit hjem hyggeligere

Når vinteren nærmer sig, bliver det mere og mere vigtigt at skabe et hyggeligt hjem, hvor du har lyst til at opholde sig. Den bedste måde at komme gerne vinterkulden, er for mange at krybe under et tæppe med en kop te og sin yndlingsserie. Derfor er det vigtigt, at omgivelserne i hjemmet er hyggelige og indbydende, så man ikke har noget imod at tilbringe lidt ekstra timer foran fjernsynet eller med en god bog i weekenden. I det følgende kan du derfor læse tre gode tips til dig, der gerne vil skabe et hyggeligere hjem, nu når vinteren står for døren.
21. oktober 2019 kl. 08:52 Af Wallstickerland

Annonce

Køb flotte plakater til væggene
Noget af det, der er allervigtigst i skabelsen af et hyggeligt hjem, er, at væggene ikke bliver for tomme. Har du et værelse eller en stue præget af helt hvide vægge, kan rummet hurtigt synes upersonligt og kedeligt. Derfor kan det være afgørende at finde nogle flotte billeder at hænge op. Særligt hvis dit hjem mangler farver og personlighed kan en plakat være en god måde at skabe mere liv og dermed en hyggeligere atmosfære. Leder du efter det helt rigtige billede at hænge op, er (sponseret link) plakater fra Wallstickerland et godt sted at starte. De har mange forskelligartede produkter, og der vil derfor helt sikkert være noget, der falder i din smag, hvad end du elsker plakater med grafiske mønstre, inspirerende citater, fotografier eller noget helt fjerde

Planter kan gøre dit hjem til grøn oase
Planter kan gøre en stor forskel for, at din bolig bliver et hyggeligt sted at være. Det skaber liv i hjem, der er ellers er præget af neutrale farver og minimalistisk indretning. At gøre stuen til en lille grøn oase, hvor du altid er omgivet af planter, kan gøre din bolig til et skønt sted at opholde sig. Generelt kan det gøre en stor forskel for humøret at komme hjem til mange grønne planter, når træer og buske uden for langsomt falmer, og der bliver gråt og koldt. Derudover er der det andet store plus, at planter hjælper til at give et rigtigt godt indeklima, hvilket kan være særligt vigtigt i vintermåneder, hvor der ikke bliver luftet lige så meget ud som i sommerperioden.

Stearinlys gør en stor forskel i de mørke vintermåneder
Stearinlys er i den grad også noget, der kan gøre de kolde, mørke vintermåneder mere hyggelige. Køb nogle fine lysestager, eller brug små glas til at placere blok- eller fyrfadslys i. Det giver den helt rigtige atmosfære, når mørket falder på, og du sætter dig til rette under tæpper med en god bog. Stearinlys kan desuden være en god måde at få en lækker og frisk duft i hjemmet. Der findes nemlig en lang række fine duftlys, der kan få din bolig til at dufte af sommer og forår, når vinteren er på vej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce