cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Udfold din kreative indretningssans

T-shirt, strømper og underbukser er kastet ind på samme hylde i tøjskabet. Det er mandag morgen, og du har sovet 10 minutter for længe. Tidspunktet er ikke det rette til at skulle gennemrode hylden for at finde din yndlings t-shirt. Er din hverdag også kaotisk og rodet? Det kan du sætte en stopper for. Få orden i din garderobe, så du hver dag kan finde netop den t-shirt, der passer til dagens gøremål. Du kan udfolde din kreative indretningssans, således dit tøjskab bliver sammensat efter dit behov.
08. december 2018 kl. 05:00 Af Partnertekst.dk

Annonce

Opbygning efter dit behov
Dit behov er nemlig vigtigt. Alt efter hvilken arbejdsdag du har, så kan du opbygge din garderobe efter det. Hvis du har brug for plads til skjorter og mange sko, eller er dit behov større rum i tøjskabet til de høje stakke med arbejdsbukser og t-shirt, så kan du udvælge rumfordeling derefter.
Du kan gå ind på bolex.dk(sponseret link), hvor du kan finde mange forskellige muligheder, så det er blot din kreative indretningssans og dit behov, som sætter dine grænser. Du kan vælge rum med bøjlestang for oven til skjorter eller andet tøj, der kræver en bøjle. Nedenunder kan du indsætte hylder med forskelligt mellemrumsstørrelse til t-shirt, sko eller andet, du ønsker i dit skab. Denne sektion kan du dernæst sætte sammen med endnu en sektion, som muligvis indeholder syv hylder, der giver et bedre overblik i dit tøjskab.

Opmåling
Når du sætter din kreative indretningssans på prøve, kan der opstå udfordringer. Det er vigtigt, du opmåler, hvor meget plads du har til din garderobe. Desto flere sektioner du ønsker at sammensætte, desto mere plads har du brug for. Du kan dog få sektioner i forskellige størrelser, hvor du i sidste ende forhåbentligt finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Således du ikke allerede mister overblikket, når du skal finde dit tøj til arbejdsdagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce