Annoncørbetalt indhold

Annonce: Udfold din kreative indretningssans

T-shirt, strømper og underbukser er kastet ind på samme hylde i tøjskabet. Det er mandag morgen, og du har sovet 10 minutter for længe. Tidspunktet er ikke det rette til at skulle gennemrode hylden for at finde din yndlings t-shirt. Er din hverdag også kaotisk og rodet? Det kan du sætte en stopper for. Få orden i din garderobe, så du hver dag kan finde netop den t-shirt, der passer til dagens gøremål. Du kan udfolde din kreative indretningssans, således dit tøjskab bliver sammensat efter dit behov.

Opbygning efter dit behov
Dit behov er nemlig vigtigt. Alt efter hvilken arbejdsdag du har, så kan du opbygge din garderobe efter det. Hvis du har brug for plads til skjorter og mange sko, eller er dit behov større rum i tøjskabet til de høje stakke med arbejdsbukser og t-shirt, så kan du udvælge rumfordeling derefter.
Du kan gå ind på bolex.dk(sponseret link), hvor du kan finde mange forskellige muligheder, så det er blot din kreative indretningssans og dit behov, som sætter dine grænser. Du kan vælge rum med bøjlestang for oven til skjorter eller andet tøj, der kræver en bøjle. Nedenunder kan du indsætte hylder med forskelligt mellemrumsstørrelse til t-shirt, sko eller andet, du ønsker i dit skab. Denne sektion kan du dernæst sætte sammen med endnu en sektion, som muligvis indeholder syv hylder, der giver et bedre overblik i dit tøjskab.

Opmåling
Når du sætter din kreative indretningssans på prøve, kan der opstå udfordringer. Det er vigtigt, du opmåler, hvor meget plads du har til din garderobe. Desto flere sektioner du ønsker at sammensætte, desto mere plads har du brug for. Du kan dog få sektioner i forskellige størrelser, hvor du i sidste ende forhåbentligt finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Således du ikke allerede mister overblikket, når du skal finde dit tøj til arbejdsdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon