cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Udlejningsejendomme kan være en god investering

I disse moderne tider, hvor renterne er små, og formuerne for mange er større, end de nogensinde har været, så er det et rigtig godt tidspunkt at se sig omkring efter en måde at investere ens penge, så de ikke mister værdi i banken. Her er der mange forskellige muligheder med varierende risiko, og om man er til det ene eller andet er et spørgsmål om ens temperament.

Én ting, der dog ofte er en solid og sikker investering, er udlejningsejendomme, hvor man kan sikre sig et stabilt afkast og måske endda sælge bygningen med profit efterfølgende. Det er naturligvis ikke en investering for alle - og mange gange skal man have bankens gode vilje med sig - men det kan være en god investering på den lange bane.
16. februar 2021 kl. 10:04 Af Buch Advokatfirma

Der er mange faktorer, der spiller ind på bygningens egnethed

Hvis man er helt ny i forhold til at investere i udlejningsejendomme eller ejendomme i det hele taget, så er det noget af en verden at træde ind i. Der er utrolig mange forskellige aspekter, man skal have øje for, og først og fremmest handler det om at sætte sig ind i, hvilke lovmæssige forhold der er gode at kende til, når man køber et hus og ønsker at udleje det efterfølgende.

Her er det en rigtig god idé at finde en lokal (sponseret link) boligadvokat i Horsens, Odense eller den by, man kommer fra, der kan hjælpe én godt på vej med alt det juridiske. Dermed kræver det ikke en jura-uddannelse for at investere sine sparepenge i en ejendom, og rådgivning er penge godt givet ud på den lange bane.

Udover de lovmæssige forhold, så bør man altid alliere sig med en håndværker, der kan give overslag på de forbedringer, der skal laves i bygningen indenfor en årrække. Dermed kan man evt. spare penge på den lange bane ved at være på forkant med bygningens udvikling - og det er endnu en vigtig faktor i forhold til bygningens egnethed.


Spørg mere erfarne folk til råds

Når man træder ind på en ny scene og investerer mange penge i et projekt, så er det vigtigt at benytte sig af alt den erfarne sparring, man kan komme i nærheden af. Her handler det om at finde frem til andre i ens netværk, der måske kender nogen, der er gået ind i udlejningsbranchen og har mod på at lære fra sig. Dette kan give en meget større sikkerhed og tryghed ved projektet, og det kan tilmed være med til at eliminere nogle af de klassiske begynderfejl, der ofte kan snige sig ind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce