Annoncørbetalt indhold

Annonce: Udvid din horisont på madområdet

Er du glad for at stå i køkkenet og lave velsmagende retter til store og små, men hænger du fast i en rutine, hvor de samme retter går i ring?

Så læs med her, hvor du får tips til nye måde at kokkerere på.

Når autopiloten overtager
I en travl hverdag, kan man godt have tendens til at gå på autopilot - også når det kommer til madlavningen. Hvis der er børn i huset, er der måske nogle udfordringer med kræsenhed og ulyst til at prøve noget nyt. Hænger du også fast i en spiral, hvor spaghetti bolognese, lasagne, boller i karry og fiskefrikadeller optræder igen igen, så er det på tide at tænke ud af boksen.

Nye smagsoplevelser i hverdagen
Der er mange måder at få nye retter, smage og ingredienser i spil i hverdagen - også på en måde, hvor børnene kan være med. Vi er så vant til at stege og koge, at vi helt glemmer, at mad kan tilberedes på langt flere måder. Hvis du køber en (sponseret link) røgeovn, så er du godt på vej til helt nye smagsoplevelser i hverdagen, og hvis du tror, det kun er laks, der kan ryges, så kan du godt tro om igen. I en røgeovn kan du både ryge ost, kylling, fisk og meget mere. Børnene vil garanteret elske at være med at eksperimentere med at ryge forskellige råvarer og smage på dem efterfølgende.

Sous vide - en populær teknik
En anden nyere metode til at tilberede mad er ved brug af en Sous vide, som betyder ‘under vakuum’ på fransk. Denne tilberedningsmetode er særlig anvendelig til kød, som bliver særdeles mørt under processen. Teknikken er blevet meget udbredt de senere år, og har vundet stor popularitet i restaurationsbranchen. Det er ikke kun vakuumpakningen, der er hemmeligheden - også den lave temperatur spiller ind. Med en lang tilberedningstid, hvor maden vakuumpakkes og puttes i et vandbad, opnås et perfekt resultat gang på gang. Måske teknikken kræver lidt for meget tid i travle hverdage - men det er ideel til weekend-middage med eller uden gæster.

Tag børnene med i køkkenet
Tag endelig børnene med i køkkenet - de lærer noget nyt, og er uden tvivl også mere motiveret for at smage noget nyt, når de selv har været med til at forberede det. Er poderne meget kræsne, så prøv at lave de klassiske retter på nye måder. Riv en masse nye grøntsager til kødsovsen, fx. spidskål, persillerod eller pastinak. Det giver et twist, uden at forandre den klassiske ret fuldstændigt. Boller i karry kan laves med et asiatisk hint, hvor du bruger kokosmælk, ingefær, chili og selvfølgelig karry. Kan familien lide de små forandringer, er der grobund for at ændre mere og mere, eller introducere nye retter, smage og krydderier, som kan skabe mere variation i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Jugema-nordic-ann