cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Undgå en dårlig madoplevelse

Sådan finder du det rigtige takeaway-sted.
01. oktober 2018 kl. 14:26 Af Smvfoedevarer.dk & Just-eat.dk

Annonce

I ny og næ tyr vi til den hurtige løsning, når det er blevet tid til aftensmad. Takeaway er blevet yderst populært herhjemme, og vi benytter os af det i stor stil. Selvom det ofte er en hurtig løsning, behøver man ikke at gå på kompromis med oplevelsen. Mange vælger takeaway-løsningen, når de skal forkæle sig selv lidt ekstra i weekenden. En dårlig oplevelse kan derfor sætte en brat stopper for forkælelsen. Vi giver her nogle gode råd til, hvordan du vælger et godt takeaway-sted.

En smiley siger mere end tusinde ord
Noget af det vigtigste for, at du får en god oplevelse med et specifikt takeaway-sted, er, at der anvendes friske råvarer, og at der er styr på processerne i køkkenet i forhold til renlighed. Det kan give en rigtig slem oplevelse, hvis der ikke er styr på renligheden, når der er med mad at gøre. Derudover skal man kunne håndtere opbevaringen af madvarer, da det også har en hel del at sige for oplevelsen. Kort sagt skal producenterne have styr på deres egenkontrol(sponseret link), hvis du skal være sikker på at få en god oplevelse.
En forkert håndtering af madvarer kan give en meget ubehagelig oplevelse, hvor du skal tilbringe en del alenetid på toilettet. Det er der ingen, der ønsker, når de bestiller noget lækkert takeaway. Kender du ikke stedet, kan det derfor være en god idé at tjekke stedets smiley-karakter fra Fødevarestyrelsen. Det siger nemlig meget om, hvor gode de er til deres egenkontrol og til at håndtere madvarer.

Hvad siger andre om stedet?
Når du skal finde et takeaway-sted at bestille fra, kan det være en jungle at finde ud af, hvilket sted man skal vælge. Mange vælger at bestille via Just Eat, der har gjort det overskueligt at finde noget i nærheden af dig. Bestil take away her(sponseret link). Takeaway-sider, hvor du kan se en masse forskellige muligheder, giver dig ofte også en indikation af, hvor godt stedet er. Der er ofte mulighed for at tildele stjerner til stedet i forhold til, hvilken oplevelse man har haft. Undersøg disse anbefalinger for, om der skulle være generelle problemer, eller om folk generelt anbefaler stedet.
Derudover er det altid en god idé at spørge venner og familie til råds. De vil helt sikkert være ærlige omkring, om stedet kan anbefales eller ej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce