cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Unik boligindretning er ikke svært

Vi er alle unikke individer. Vi har alle forskellige præferencer og ønsker. Vi skal bare lære at turde skille os ud fra mængden. Også når det gælder boligindretning.
07. september 2021 kl. 12:36 Af Luksus Gaspejs

For der vil altid være trends vi vil følge og disse afspejler den tid vi er i, lige nu. Men den grundlæggende boligindretning er mest hjemlig, når vi gør indretningen personlig.

Oldemors gyngestol i hjørnet. Børnenes lerskildpadde i vindueskarmen.
En pejs er prikken over i’et, når det gælder hyggelig (sponseret link) boligindretning. Det er en skik vi mennesker aldrig har lagt fra os, selvom vi overhovedet ikke behøver ild indendørs længere. Hverken til opvarmning eller madlavning. Men at sidde og kigge ind i flammerne. Hjemme. I tryghed. Det er der noget beroligende, næsten terapeutisk ved.


Din indretning skal vise din personlighed.

Hvis din unikke boligindretning går lidt i stå, hvad gør du så? Hvis du ikke helt ved, hvad din helt egen unikke indretningsstil egentligt er. Så husk tilbage på din barndom.

Hvad gjorde dig tryg dengang? Hvilke genstande og møbler havde du et specielt forhold til? Hvad ønsker du at dine egne børn får et specielt forhold til? Hvordan fremstiller du et hjem, hvor man kan se at det er dig, der bor her? For selvom vi laver hjemmet til os selv, så betyder det også lidt, hvordan det fremstår for vores gæster.

Det lyder ikke ret unikt, men boligmagasiner hjælper dig til at indkredse hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide.

Man kan se en tendens til at de gammeldags møbler vinder ind igen. Dette passer ret godt til din unikke personlige boligindretning. Det er bare vigtigt ikke at vælge de gammeldags møbler, som moden dikterer. Kun hvis du har et specielt forhold til præcis disse møbler. Hvis man følger strømmen, kan man sagtens få et flot hjem, men det kan selvsagt ikke blive unikt.


Oprydning, nej tak

Dit hjem, dine regler. De fleste kan bedst lide et nogenlunde opryddet hjem. Detaljer og møbler kan godt gemme sig lidt i bunken af nyvasket krøllet tøj og de 10.000 glas på sofabordet.

Men igen, hjemmet skal afspejle dig. Har oprydning ikke en høj prioritet, så bliver det en stressfaktor at skulle holde det ryddeligt hele tiden. Men man kan få forskellige møbler med hemmelige skuffer, der kan gemme på en masse rod. Så kan man i stedet for at smide tøjbunken i sofaen, smide den i en hemmelig skuffe og fikse det senere. Eller ikke. Ingen kan se det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce