Annoncørbetalt indhold

Annonce: Unik boligindretning er ikke svært

Vi er alle unikke individer. Vi har alle forskellige præferencer og ønsker. Vi skal bare lære at turde skille os ud fra mængden. Også når det gælder boligindretning.

For der vil altid være trends vi vil følge og disse afspejler den tid vi er i, lige nu. Men den grundlæggende boligindretning er mest hjemlig, når vi gør indretningen personlig.

Oldemors gyngestol i hjørnet. Børnenes lerskildpadde i vindueskarmen.
En pejs er prikken over i’et, når det gælder hyggelig (sponseret link) boligindretning. Det er en skik vi mennesker aldrig har lagt fra os, selvom vi overhovedet ikke behøver ild indendørs længere. Hverken til opvarmning eller madlavning. Men at sidde og kigge ind i flammerne. Hjemme. I tryghed. Det er der noget beroligende, næsten terapeutisk ved.

Din indretning skal vise din personlighed.

Hvis din unikke boligindretning går lidt i stå, hvad gør du så? Hvis du ikke helt ved, hvad din helt egen unikke indretningsstil egentligt er. Så husk tilbage på din barndom.

Hvad gjorde dig tryg dengang? Hvilke genstande og møbler havde du et specielt forhold til? Hvad ønsker du at dine egne børn får et specielt forhold til? Hvordan fremstiller du et hjem, hvor man kan se at det er dig, der bor her? For selvom vi laver hjemmet til os selv, så betyder det også lidt, hvordan det fremstår for vores gæster.

Det lyder ikke ret unikt, men boligmagasiner hjælper dig til at indkredse hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide.

Man kan se en tendens til at de gammeldags møbler vinder ind igen. Dette passer ret godt til din unikke personlige boligindretning. Det er bare vigtigt ikke at vælge de gammeldags møbler, som moden dikterer. Kun hvis du har et specielt forhold til præcis disse møbler. Hvis man følger strømmen, kan man sagtens få et flot hjem, men det kan selvsagt ikke blive unikt.

Oprydning, nej tak

Dit hjem, dine regler. De fleste kan bedst lide et nogenlunde opryddet hjem. Detaljer og møbler kan godt gemme sig lidt i bunken af nyvasket krøllet tøj og de 10.000 glas på sofabordet.

Men igen, hjemmet skal afspejle dig. Har oprydning ikke en høj prioritet, så bliver det en stressfaktor at skulle holde det ryddeligt hele tiden. Men man kan få forskellige møbler med hemmelige skuffer, der kan gemme på en masse rod. Så kan man i stedet for at smide tøjbunken i sofaen, smide den i en hemmelig skuffe og fikse det senere. Eller ikke. Ingen kan se det.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon