Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vælg de rette dæk til din bil

Står du og skal have nye dæk eller nye fælge på bilen, eller måske begge dele, er der flere aspekter du skal tage højde for, inden du blot køber de første og de bedste.

Markedet inden for dæk (sponseret link) og fælge er nærmest lige så stort som det er inden for biler - hver bil sine dæk og fælge. Det kan derfor ofte også være lidt af en udfordring, hvis du selv skal finde frem til de bedste og rette dæk til bilen.

Skal du købe nye sommerdæk til din bil, er det for det første vigtigt, at du undersøger kvaliteten på dækkene - de bedste dæk kan køre op til 46.000 km. før de er slidt ned til det tilladte minimum, og så klarer de sig også klart bedre på en våd vej, hvilket ofte er der udfordringerne opstår. Yderligere kører gode dæk også længere på literen, hvilket må være at foretrække for langt de fleste mennesker.

En anden mulighed er helårsdæk, hvor det ikke er nødvendigt, at skifte dækkene mellem sommer og vinter, da disse dæk er fremstillet til, at kunne anvendes i al slags vind og vejr. Ulempen ved helårsdæk er dog, at de har en længere bremselængde, både på tør og våd vej, end både vinter- og sommerdæk.

Når du vælger vinterdæk, skal du igen være opmærksom på kvaliteten, og yderligere er det vigtigt, at du også er opmærksom på at anskaffe dig vinterdæk, med den bedste og dermed korteste, bremselængde på en isglat eller snedækket vej. Yderligere gælder samme overvejelser omkring kvaliteten, som nævnt ved sommerdækkene. Prisen på gode vinterdæk af en høj kvalitet, kan i det lange løb være givet rigtig godt ud, da de både holder længere, er brændstofbesparende og har den bedste bremselængde.

Kontakt dit servicecenter, hvis du er i tvivl om valget af de rette dæk, så vil de med garanti kunne vejlede dig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • daekbutikken-ann