cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Vælg de rette dæk til din bil

Står du og skal have nye dæk eller nye fælge på bilen, eller måske begge dele, er der flere aspekter du skal tage højde for, inden du blot køber de første og de bedste.
29. oktober 2018 kl. 14:14 Af Daekbutikken.dk

Annonce

Markedet inden for dæk (sponseret link) og fælge er nærmest lige så stort som det er inden for biler - hver bil sine dæk og fælge. Det kan derfor ofte også være lidt af en udfordring, hvis du selv skal finde frem til de bedste og rette dæk til bilen.

Skal du købe nye sommerdæk til din bil, er det for det første vigtigt, at du undersøger kvaliteten på dækkene - de bedste dæk kan køre op til 46.000 km. før de er slidt ned til det tilladte minimum, og så klarer de sig også klart bedre på en våd vej, hvilket ofte er der udfordringerne opstår. Yderligere kører gode dæk også længere på literen, hvilket må være at foretrække for langt de fleste mennesker.

En anden mulighed er helårsdæk, hvor det ikke er nødvendigt, at skifte dækkene mellem sommer og vinter, da disse dæk er fremstillet til, at kunne anvendes i al slags vind og vejr. Ulempen ved helårsdæk er dog, at de har en længere bremselængde, både på tør og våd vej, end både vinter- og sommerdæk.

Når du vælger vinterdæk, skal du igen være opmærksom på kvaliteten, og yderligere er det vigtigt, at du også er opmærksom på at anskaffe dig vinterdæk, med den bedste og dermed korteste, bremselængde på en isglat eller snedækket vej. Yderligere gælder samme overvejelser omkring kvaliteten, som nævnt ved sommerdækkene. Prisen på gode vinterdæk af en høj kvalitet, kan i det lange løb være givet rigtig godt ud, da de både holder længere, er brændstofbesparende og har den bedste bremselængde.

Kontakt dit servicecenter, hvis du er i tvivl om valget af de rette dæk, så vil de med garanti kunne vejlede dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce