cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Vælg de rigtige lamper til hjemmet

Når vi indretter vores hjem, er noget af det allervigtigste i indretningen lamper. Lamper giver ikke blot lys og varme til hjemmet, men kan også fungere som små kunstværker i boligindretningen. Til trods for lampers multiple funktioner i hjemmet, er det for de fleste umådeligt svært at finde de helt rigtige lamper.
27. maj 2020 kl. 11:44 Af By Dahl Living

Annonce

Er du på udkig efter flotte - men funktionelle - lamper har (sponseret link) Bloomingville for eksempelvis en masse flotte lamper, som kan ses her.


Praktiske lamper

Skal du vælge lamper til dit hjem, skal du overveje, hvor meget lys du skal have i dine respektive rum. I køkkenet eller på badeværelset kan det for eksempelvis være en fordel at have meget lys, så man kan se, hvad man laver, når man laver mad, barberer sig eller lægger make-up. I køkkenet og på badeværelset kan spots i loftet være en super god måde at lyse hele rummet op på. Spots er praktiske lamper, og du kan med fordel supplere med et par hyggelige og farvede pendler-lamper i køkkenet, for eksempelvis over kogeøen eller i vindueskarmen. På badeværelset kan du optimere lyset ved spejlet, ved at vælge et spejl med lysrør i. Foruden at sikre dig lys til dine badeværelses aktiviteter, kan lyset også løfte humøret i de måneder, hvor alt udenfor er mørkt.


Æstetiske og hyggelige lamper

I en hyggekrog eller på soveværelset behøver lamper ikke nødvendigvis at give stærkt lys, men blødere og varmt lys kan give en varm og dejlig stemning til rummet. Er du på udkig efter smukke lamper, der tilmed kan fungere som kunst i hjemmet, kan du med fordel gå efter designerlamper, der fås i adskillige udformninger og prisklasser. Lamper i messing eller i farvet glas kan være prikken over i’et i boligindretningen. Med en bloomingville loftlampe med grønt glas og fatning i messing får du en moderne, smuk og funktionel lampe, der passer til de fleste skandinaviske hjem.


Kend dine lyspærer

Forskellige lyspærer stiller forskellige lysbehov og det kan derfor være en fordel at kunne kende forskel på de mest kendte pærer. En halogenpære er en pære, der bruger meget lidt energi til at lyse meget op. LED-pærer er de mest energibesparende pærer, og bruger 85% mindre energi end halogenpærer. Dekorationspærer er glødepærer, der giver varmt og naturligt lys, men som ikke lyser hele rummet op. En sparepære er mere energibesparende end halogenpære og dekorationspærer, og billigere end LED-pærer. Vælger du en LED-pærer, gør du tilgengæld miljøet en stor tjeneste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce