Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vælg de rigtige lamper til hjemmet

Når vi indretter vores hjem, er noget af det allervigtigste i indretningen lamper. Lamper giver ikke blot lys og varme til hjemmet, men kan også fungere som små kunstværker i boligindretningen. Til trods for lampers multiple funktioner i hjemmet, er det for de fleste umådeligt svært at finde de helt rigtige lamper.

Er du på udkig efter flotte - men funktionelle - lamper har (sponseret link) Bloomingville for eksempelvis en masse flotte lamper, som kan ses her.

Praktiske lamper

Skal du vælge lamper til dit hjem, skal du overveje, hvor meget lys du skal have i dine respektive rum. I køkkenet eller på badeværelset kan det for eksempelvis være en fordel at have meget lys, så man kan se, hvad man laver, når man laver mad, barberer sig eller lægger make-up. I køkkenet og på badeværelset kan spots i loftet være en super god måde at lyse hele rummet op på. Spots er praktiske lamper, og du kan med fordel supplere med et par hyggelige og farvede pendler-lamper i køkkenet, for eksempelvis over kogeøen eller i vindueskarmen. På badeværelset kan du optimere lyset ved spejlet, ved at vælge et spejl med lysrør i. Foruden at sikre dig lys til dine badeværelses aktiviteter, kan lyset også løfte humøret i de måneder, hvor alt udenfor er mørkt.

Æstetiske og hyggelige lamper

I en hyggekrog eller på soveværelset behøver lamper ikke nødvendigvis at give stærkt lys, men blødere og varmt lys kan give en varm og dejlig stemning til rummet. Er du på udkig efter smukke lamper, der tilmed kan fungere som kunst i hjemmet, kan du med fordel gå efter designerlamper, der fås i adskillige udformninger og prisklasser. Lamper i messing eller i farvet glas kan være prikken over i’et i boligindretningen. Med en bloomingville loftlampe med grønt glas og fatning i messing får du en moderne, smuk og funktionel lampe, der passer til de fleste skandinaviske hjem.

Kend dine lyspærer

Forskellige lyspærer stiller forskellige lysbehov og det kan derfor være en fordel at kunne kende forskel på de mest kendte pærer. En halogenpære er en pære, der bruger meget lidt energi til at lyse meget op. LED-pærer er de mest energibesparende pærer, og bruger 85% mindre energi end halogenpærer. Dekorationspærer er glødepærer, der giver varmt og naturligt lys, men som ikke lyser hele rummet op. En sparepære er mere energibesparende end halogenpære og dekorationspærer, og billigere end LED-pærer. Vælger du en LED-pærer, gør du tilgengæld miljøet en stor tjeneste.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon