Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vælg en kørestol til et aktivt liv

Bare fordi du er afhængig af et hjælpemiddel til at komme omkring trods handicap eller gangbesvær, behøver det ikke at betyde, at du ikke stadig kan leve et aktivt liv – tværtimod! Dit valg at kørestol kan nemlig spille en stor rolle i den forbindelse. Den skal nemlig ikke bare være der for at dække dine mest basale behov. Det rette valg kan nemlig også i høj grad være med til at give dig endnu flere muligheder i hverdagen. Så når du står over for at skulle vælge det rette hjælpemiddel i din situation, så tag dig endelig lidt ekstra tid til at overveje dit valg.

Tag et valg, der passer dig

Du skal selvfølgelig først også fremmest vælge din kørestol(sponseret link) ud fra din situation. Der er nemlig stor forskel på brugerne af dette redskab. Derfor er det klart, at du også er nødt til at finde den model, der passer dig bedst.

Udover dette så kan du dog også tage stilling til, hvilke andre funktioner du vil have ud af den. For du kan nemlig finde modeller, der er egnede til forskellige mennesker med forskellige livsstile. Derfor kan du også finde nogle, der passer til dig og din aktive livsstil.

Kom let omkring

Du vil altså kunne vælge mellem en hel del forskellige modeller, hvoraf nogle vil hjælpe mere end andre. Til det aktive menneske vil det naturligvis vægte højt, at du har gode muligheder for at komme vidt omkring. Derfor kan det være en god idé at vælge en model, som blandt andet har:
·
- En god og let vægt
· - Et stærkt stel, der let klarer ujævnt terræn
· - Mulighed for at blive klappet sammen
· - Mulighed for at blive omdanner til rollator efter behov

Med andre ord skal dit valg altså ikke føles som en begrænsning men en mulighed. Det skal afspejle dine ønsker.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon