Annoncørbetalt indhold

Annonce: Valg af gratis regnskabsprogram er første skidt mod digitalisering

Står dit firma overfor at skulle udskifte det gamle regnskabsprogram, kan valget af et gratis regnskabsprogram i skyen blive første skridt i retning af en digitalisering af bogholderiet. Det viser erfaringerne fra den danske regnskabstjeneste bogfoering.dk, som hjælper mindre og mellemstore danske virksomheder med at få digitaliseret deres bogføring.

Mange af de helt store og rigtig mange af de små- og mellemstore danske virksomheder har allerede digitaliseret deres bogføring. Men der er fortsat en hel del virksomheder, som stadig ikke er kommet i gang, eller som kun delvist har digitaliseret deres bogføring.

Det viser erfaringerne fra bogfoering.dk. De udbyder bogføring, revision og digitalisering af bogføringen på samme vilkår, som hvis det var en tjeneste på nettet.

Rigtig mange af de virksomheder, der i dag sidder og bogfører i et gammeldags økonomisystem, som ligger på firmaets egne computere, får nu øjnene op for de fordele, som det giver at lægge regnskabet ud i skyen. Samt digitalisere og automatisere alle de administrative processer omkring bogholderiet”, fortæller digitaliseringskonsulent (sponseret link) Kristian Konradsen fra bogfoering.dk.

Gratis at komme i gang online

Faktisk er det rigtigt nemt – og tilmed gratis – at komme i gang med at bruge et regnskabsprogram, der ligger i skyen. Derved kan de virksomheder, som stadig har en modvilje mod at flytte regnskabet ud bag firmaets firewall, teste mulighederne i skyen af i ro og mag, før de flytter over.

Tilsvarene har flere af de online tjenester, som f.eks. gør det muligt at aflive de sidste papirbilag, og digitalisere alle arbejdsgange omkring bilagshåndtering, også gratis en prøveperiode – eller reduceret pris på den første måneds abonnement.

Det betyder, at virksomhederne har mulighed for at få en forsmag på de fordele, som digital bogføring giver, uden at skulle have alt for mange penge op af lommen.

Faktisk kan virksomhederne skræddersy deres digitalisering udelukkende ved at bruge online tjenester i skyen. Det gør det både billigere, og reducerer afhængigheden af en enkelt samarbejdspartner. For konkurrencen er allerede stor på nettet.

Bilag på papir er både dyre og tidskrævende

Særligt digitaliseringen af bilagshåndteringen er en øjenåbner for de virksomheder, der stadig kører det manuelt på papir i virksomheden. For alene det at få godkendt et papirbilag kan nemt løbe op i mellem 45 og 60 kroner pr. styk, når timelønnen til alle involverede medarbejdere regnes med.

Samtidig giver mange af de manuelle arbejdsgange, der stadig foregår på papir eller i Excel-regneark, unødvendigt dobbeltarbejde i bogholderiet. Det skyldes, at data manuelt skal tastes fra henholdsvis papir eller Excel og til virksomhedens økonomisystem.

Med de mange forskellige administrative tjenester og et regnskabsprogram i skyen, kan disse data automatisk finde vej ind i regnskabet, ligesom modtagne fakturaer automatisk kan sættes til betaling i banken på den rigtige dato.
Det gør det nemmere både at bogføre de enkelte bilag, og godkende betalingerne i banken.

Tjek selv de gratis regnskabsprogrammer ud

Så går du, og overvejer at flytte dit firmas regnskab ud i skyen, kan du med fordel tjekke mulighederne ud ved at vælge et gratis regnskabsprogram i skyen.

Husk dog på, at alle de gratis regnskabsprogrammer typisk har en øvre grænse på antallet af posteringer, eller ikke tilbyder alle funktioner i gratisversionen. Her skal du købe en af de betalte versioner, der alle koster et fast månedligt beløb pr. bruger.

Det er dog en væsentlig billigere måde at skifte regnskabsprogram på end tidligere, hvor du skulle betale for regnskabsprogrammet og eventuelle tilpasninger up front. Det slipper du for med et regnskabsprogram i skyen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon