cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Vejhjælp til erhverv skaber hurtige løsninger

Diverse brancher og medarbejdere oplever forskellige problemer og udfordringer i deres dagligdag. Her er det den enkelte virksomheds fornemmeste opgave at skabe de bedste forudsætninger, der kan skabe effektive og hurtige løsninger, så medarbejderne og virksomheden fortsat kører på skinner. Læs derfor mere her om vejhjælp til erhverv og mulighederne inden for dette.
12. marts 2020 kl. 13:51 Af DK Vejhjælp

Annonce

Der sker uheld på de danske veje

Hver dag er de danske veje fyldt med køretøjer, der skal til og fra arbejde eller måske udføre et arbejde. Det er derfor uundgåeligt, at der sker uheld, hvor der er behov for vejhjælp af den ene eller den anden slags. Mange gange sker uheldene heldigvis uden nogen væsentlige skader på køretøjerne, som kan selv køre videre fra stedet.

Det er imidlertid meget vigtig, at man, som privat såvel som i erhvervssammenhæng, passer på hinanden i trafikken og ikke lader sig forstyrre af noget. Det gælder alt lige fra den forbandet telefon til de andre passagerer i køretøjet. Fokusset skal altid være på vejen og de omkringliggende situationer. Det kan dog næsten ikke undgås, at der vil være brug for vejhjælp på et tidspunkt. Præg dette vil det altid anbefales, at man tegner et (sponseret link) vejhjælp erhverv abonnement, så man kan komme hurtigt videre med dagens gøremål og holde en høj sikkerhed. Det vil være en effektiv og sikker løsning, der ligeledes er overkommelige til køretøjer i enhver størrelse.


Hvad omfatter dansk autohjælp til erhverv?

Uheld sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Derfor er det en fordel, hvis man til hver en tid har en procedure, der kan lette hele situationen. Når der arbejdes med erhvervskørsel vil det være ekstra vigtigt og afgørende, at der er en professionel vejhjælp lige ved hånden, så unødige ressourcer ikke går til spilde. Dette omfatter en direkte livline, som alle medarbejdere er bekendt med. Dertil vil det være anvendeligt, hvis der er mulighed for vejhjælp til forskellige køretøjer, da det ofte er relevant inden for brancher, som har køretøjer i forskellige størrelser.

Her vil vejhjælp blandt andet kunne afhjælpe med følgende:

- Fritrækning
- Bugsering
- Brændstof
- Hjulskift

Det kan ske, at køretøjet sidder fast, som et resultat af vejrforholdene og omstændighederne i enten sne eller mudder. Uanset hvilken situation, som der er tale om, vil det være ubelejligt at sidde fast. Her vil problemet dog hurtigt kunne løses ved hjælp af fritrækning.

I forbindelse med driftsstop kan det skabe problemer for den omgivende trafik, såvel som det enkelte køretøj. Hvis køretøjet ikke kan køre videre selv, så vil der være mulighed for at få bugseret køretøjet til nærmeste værksted.

Det sker ligeledes, at man kan løbe tør for brændstof som et resultat af en fejlvurderet situation eller en defekt tank. Her vil vejhjælp erhverv hurtigt kunne komme ud med det korrekte brændstof, så det pågældende køretøj kan køre videre uden videre problemer.

Et fladt eller sprunget dæk kan udgøre en stor fare. Derfor skal man altid tilkalde hjælp til eventuel hjulskift, så der ikke skal bruges unødig tid og energi på problemet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce