Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vi efterspørger personlige trænere som aldrig før

Som personlig træner har du mulighed for at kombinere bevægelseslære og undervisning i én pakke, hvor du hjælper dine klienter til en sundere livsstil og en stærkere krop. Og der er efterspørgsel efter trænere som aldrig før.

Sund livsstil og træning har fået fat i den danske befolkning. Det er blevet populært at passe på sig selv og sin krop. Der lyder ligefrem et ordsprog på de sociale medier “Strong is the new skinny”. Ordsproget refererer til, at det er bedre at være sund og stærk end det er at være tynd. Selvom det er blevet populært at træne, er der også en vis usikkerhed ved at starte i træningscentret for første gang. Som helt nybegynder, er det svært at navigere de mange maskiner, og selv at sammensætte et træningsprogram, som skal føre nybegynderen til de mål, han eller hun har sat sig. I denne situation vil mange ønske at benytte sig af en (sponseret link) personlig træner. En faguddannet, som kan hjælpe dem på rette vej, og give dem et boost af selvtillid til den første tid i centret.

Tag en uddannelse som personlig træner

I takt med at den almene danske befolkning efterspørger trænere, som kan hjælpe dem med at tilpasse træning til netop deres behov, er der også brug for udbydere af træneruddannelsen. Heriblandt findes At Work Skolen. At Work Skolen udbyder praktisk orienterede kurser til alle, som har lyst til at arbejde med sundhed. Skolen blev startet i 1994, og holder faglighed og kvalitet som kerneværdier for den undervisning, den udbyder.

Ét af de kurser, som skolen udbyder er uddannelsen til personlig træner. Denne uddannelse giver sine kursister en certificering inden for Europe Active (EHFA), som giver internationale muligheder for en international karriere som personlig træner.
Uddannelsen til personlig træner er delt op i to moduler: Grundforløbet (del 1) og del 2.

På grundforløbet er fokus rettet mod basislære indenfor træning, instruktion og praktisk undervisning. På del 2 bliver kursisterne klogere på deres virke som personlige trænere, og får lov til at sætte deres eget præg på deres fremtid i trænerverdenen. På del 2 lærer kursisterne ligeledes, hvordan de kan drive deres virksomhed som personlig træner.

Personlig træner med speciale

Som personlig træner har du en bred pallette af kunnen, som du kan udnytte, når du instruerer dine klienter. Dog har du også mulighed for at specialisere dig endnu mere i faget som personlig træner. At Work Skolen udbyder nemlig også specialiseringerne Speciale i familier, Speciale i vægttab, speciale i seniorer og speciale i optimal præstation som tillægskurser til uddannelsen til personlig træner.

Med en specialisering vil du som personlig træner kunne segmentere din kundegruppe yderligere og skabe endnu bedre resultater for netop dén målgruppe. Det er især brugbart set i lyset af den store efterspørgsel og det dertil følgende store udbud af personlige trænere. Hvis du har et klart specialeområde, vil du kunne sælge dine ydelser med mere præcision til den relevante målgruppe. Du vil altså være i stand til at identificere centrale problemstillinger inden for enten familier, ønske om vægttab, seniorer og optimal præstation, og dermed hjælpe dine kunder med at få det størst mulige udbytte af deres træning.

Personlig træner kurset kan tages derhjemme

Hvis du har behov for at tage kurset ved siden af dit nuværende arbejde, eller hvis du af anden grund har behov for at strukturere din egen tid, er At Work Skolen et perfekt valg for dig. Uddannelsen til personlig træner kan nemlig tages digitalt med E-materiale. Du kan altså tage uddannelsen uanset, hvor du er bosat.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon