Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vores favorit Poke Bowl-steder i København

Poke er en traditionel del af det Hawaiianske cuisine.

Det har for nyligt taget den vestlige verden med storm – og med god grund! Ligesom vi tog sushien til os, og stadig indtager det med stor fornøjelse, så er Poke endnu en af de asiatiske og asiatisk-inspirerede fiskeretter, der har taget København med storm.
Retten serveres i en dyb skål og er et elegant mix mellem en salat og fisk a’la sushi. Originalt serveres Poke Bowls med tern af rå fisk, men det er ikke alle vesterlændinge, der er ellevilde med enten konsistensen eller smagen af rå fisk. Derfor kan man nu få Poke Bowls i alle afskygninger – både med tofu, tørret eller stegt fisk, æg og meget mere. For at du får den bedste oplevelse med Poke Bowls, hvad end du har prøvet det før eller ej, får du her en lille guide til, hvor du finder de bedste Poke-steder, vi har kendskab til.

Stærke kandidater på Amager
På Amager kan man finde næsten lige, hvad hjertet begærer, når det kommer til moderne og udenlandske specialiteter. F.eks. er OLIOLIs nye (sponseret link)restaurant i centrum af Amager blevet en kæmpe succes, hvilket vi sagtens kan forstå. Stedet har et meget moderne og ungdommeligt feel, der er gjort meget ud af indretningen, og personalet ved, hvad de laver.
På OLIOLI kan du få Poke Bowls i alle afskygninger. De helt klassiske Poke Bowls med rå fisk og simple, effektive ingredienser er perfekte til enhver fish-lover. Men har du helt andre præferencer, så tager OLIOLI god hånd om dig – vil du nyde en teriyaki-style stegt laks mere, eller er du til skaldyr i stedet, så er det intet problem. Men OLIOLI har taget den et skridt længere og har udviklet deres helt egne opskrifter. Du kan altså finde Poke Bowls med både and, kylling, rejer og endda marineret okse! Du kan altså sagtens tage vennerne eller kollegerne med på OLIOLI uden at risikere, at fiskeallergikeren går sulten hjem.
En anden stærk Poke-contender på Amager er selvfølgelig MAUI. Hos MAUI (der har sit navn fra Hawaii-øen af samme navn) er de specialister i de mere klassiske Poke Bowls. Syv af deres ti signatur-bowls er med enten tun eller laks, to af dem er med tofu og den sidste med lækre kyllingekødboller. MAUI anbefaler vi derfor til selskabet, der er glade for fisk! Særligt for MAUI er også deres traditionelle og forrygende side-dishes. Man kan købe klassisk kimchi (ret af fermenteret kål), tangsalat, sashimi eller en helt clean omgang kogt ris at supplere måltidet med – og til meget generøse priser! MAUI har tilmed ikke kun restaurant på Amager, men du finder dem også på Vesterbro og Nørrebro.

Flere gode muligheder
Som sagt har Poke taget København med storm, så man finder en del gode Poke-steder rundt om i byen. Uden at gå for meget i dybden (I må selv ud og udforske) vil vi nævne et par stykker, og hvor I finder dem:

- MyPoke på Frederiksberg
- California Kitchen på Nørrebrogade & Vesterbrogade
- Hafnia Bar på Store Regnegade

Så er det bare med at gå i krig – og lad os endelig høre, hvilket sted, der er jeres favorit!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • OliOli-ann