Annoncørbetalt indhold

Annonce: Webbureau har succes med at hjælpe virksomheder med online markedsføring

I løbet af de sidste 20 år er der sket en kæmpe digital udvikling.

Hvis man bare spoler 30 år tilbage, var der ikke noget der hed Google eller internet. Så hvis man ville have succes med sin virksomheds markedsføring, så skulle det være igennem de mere traditionelle markedsføringskanaler, som avisreklamer, bannere og mund til mund markedsføring. Det er anderledes i dag.

Hvis du driver en online eller fysisk butik, så bør du kraftigt overveje at investere ressourcer i online markedsføring, hvis du ikke allerede har det. Særligt Google bør du tage et kig på, hvis du vil opleve en succes med din online markedsføring.

Google er en af de mest anvendte søgeværktøjer med flere millioner søgninger hver dag. Uanset hvilke produkter eller ydelser din virksomhed sælger, så kan du være næsten 100% sikker på, at folk googler dit produkt. Det skal du udnytte. Hvis din virksomhed ikke allerede ligger godt i Google, når du søger efter dit produkt, så går du glip af en masse relevant trafik.

Har du ingen erfaring med søgemaskineoptimering eller Adwords (Reklamer i Google), så kan det være en god ide at outsource den del til et webbureau.
En af de virksomheder der har valgt at outsource deres online markedsføring er blomsterbutikken bloomit. Blomsterbutikken fik hjælp fra det Odenseanske webbureau Morning Train, der lavede en ny webshop, samt hjælp til søgemaskineoptimering & adwords fra det Odenseanske webbureau Morning Train.
Bloomit fik både en helt ny webshop, der var søgemaskineoptimeret fra start af. Så da der skulle eksekveres på søgemaskineoptimeringen, så var den fundamentale platform allerede på plads og det var derfor nemmere at arbejde med den efterfølgende optimering, hvilket resulterede i, at Bloomit oplevede hurtige og effektive resultater. Bloomit oplevede 60% vækst i besøgende fra Google i perioden fra 2015 – 2016.
En af fordelene ved at vælge et webbureau som Morning Train er, at din virksomhed får hjælp fra specialiserede eksperter, som kan trække på en masse erfaring og intern viden, når de skal hjælpe din virksomhed med at opnå øget indtjening.

Morning Train er en af de webbureauer der har opnået stor succes indenfor de sidste par, hvilket skyldes de positive resultater de har skabt for deres kunder. De er på under 4 år gået fra at være 12 mand til 20 mand og er stadig i kraftig vækst. I dag har de kunder fra hele Danmark, samt alle type brancher - alt fra en idrætsefterskole til et innovationsfirma.

Uanset hvor stor dit budget er til online markedsføring, så bør du kraftigt overveje at prøve det af. Det værste der kan ske er, at du mister et par tusinde kroner.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • mtrain-pic01-annonce