cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annoncer: 3 ting du kan gøre for et bedre klima

I disse dage med øget fokus på klima og bæredygtighed, har de fleste indset at vi alle sammen er nødt til at tage en tørn, for at skabe en bedre og mere grøn verden, som vi kan give videre til vores børn og børnebørn. Det er simpelthen ikke nok at skælde ud på de store virksomheder, og give dem skylden for den situation vi står i, for vi har lige så meget skyld som de har, da vi er forbrugerne og dermed dem der støtter deres produktioner. Hvis du gerne vil gøre noget for klimaet, så kan du læse mere i denne artikel.
30. september 2021 kl. 11:47 Af Green by Noah

Støt de grønne virksomheder

Boykot er et hårdt ord, men der er alligevel noget omkring det, der kan være en fordel for vores klima, i hvert fald når det gælder de virksomheder, som stadig ikke har omlagt deres produktion. I stedet for at tale om et boykot, så lad os i stedet tale om at støtte alle de virksomheder, som rent faktisk har gjort noget for at være bæredygtige, som f.eks. (sponseret link) Green by Noah og andre brands, der har taget klimasituationen seriøst.


Sorter dit affald

Selvom det kan føles som et kæmpe arbejde og at det er irriterende at skulle sortere sit affald, og smide sit affald i 10 forskellige skraldespande, så har det faktisk meget at sige i forhold til at gøre noget godt for vores klima. Affald bliver kørt på forbrændingen og her er der altså nogle produkter der forurener meget mere end andre. Så stop med at smide plastic, batterier og alt muligt andet skrammel i skraldeposen, og sorter det først. På den måde kan vi være direkte med til at reducere vores CO2 udslip.


Køb genbrug

Det er måske ikke så fed en tanke til at starte med, men det er faktisk blevet ret populært at købe genbrugstøj, møbler og andre secondhand produkter. Udover at man er med til at kæmpe for klimaet og nedbringe efterspørgslen på nye produkter, så kan man faktisk også spare rigtig mange penge. Hvis man er tålmodig og villig, til at tage i genbrugsbutikkerne hver uge, kan man gøre nogle ret så vilde fund. F.eks. kan man være heldig at finde dyrt mærketøj eller møbler, til rigtig billige penge. Derudover indeholder genbrugsbutikker også ting som man måske kan huske fra sin barndom, og som man tænker kunne være sjove at eje igen. Det er ikke for alle, men genbrugsbutikker kan være en ren guldgrubbe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce