cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annoncer: 4 gode øvelser med din foam-roller

Har du investeret i en foam-roller, har du gjort en rigtig god ting for dig selv.
25. maj 2018 kl. 15:21 Af Annonce

Annonce

Det er nemlig en god idé at lave en aftale med sin foam-roller efter en hård omgang træning. Foam-rolleren mod-arbejder ømme og trætte muskler, hvis du bruger tid på at massere hele din krop. Her får du fire gode øvelser, der effektivt hjælper dine muskler med at restituere hurtigt.

Nummer 1: Den brede rygmuskel
Lig dig på siden og placer foam-rolleren cirka under din talje. Herefter strækker du dit nederste ben og bøjer dit øverste ben henover. Spænd godt i din mave og vær opmærksom på, om din vægt er på foam-rolleren. Din vægt skal nemlig være fordelt på foam-roller, hofte og fødder. Herefter ruller du langsomt frem og tilbage med små bevægelser. Øvelsen skal udføres på begge sider.

Nummer 2: Øvre ryg
Ved denne øvelse ligger du på ryggen, og du har din foam-roller placeret lige under dine skulder-blade. Dine hænder skal holdes på brystet, din hofte skal løftes, og du skal spænde godt i dine ma-vemuskler. Rul langsomt frem og tilbage gentagende gange, hvor du skubber af med fødderne.

Nummer 3: Læg
I denne øvelse skal du sidde ned med foam-rolleren placeret lige under din lægmuskel på det ene ben, mens det holdes udstrakt. Det modsatte ben bøjes, så du kan lave rokkebevægelser. Dine hænder er på gulvet bag din ryg, og dine armes holdes strakt, så de kan støtte dig under øvelsen.

Nummer 4: Forlår
Her ligger du på maven med foam-rolleren placeret lidt under overlåret. Dette ben holdes strakt, mens det modsatte ben bøjes sammen under din mave. Du støtter din krop ved hjælp af dine al-buer, som løfter dig fra gulvet. Herefter ruller du langsomt frem og tilbage på din foam-roller ved hjælp af det ben, der er bøjet sammen. Øvelsen gentages flere gange.

Ønsker du at lave disse øvelser?
Er du interesseret i disse øvelser, skal du blot være i besiddelse af en foam-roller for at kunne ud-føre dem. Din foam-roller kan du bestille på Billig-fitness.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

Annonce