Annoncørbetalt indhold

Annoncer: 4 gode øvelser med din foam-roller

Har du investeret i en foam-roller, har du gjort en rigtig god ting for dig selv.

Det er nemlig en god idé at lave en aftale med sin foam-roller efter en hård omgang træning. Foam-rolleren mod-arbejder ømme og trætte muskler, hvis du bruger tid på at massere hele din krop. Her får du fire gode øvelser, der effektivt hjælper dine muskler med at restituere hurtigt.

Nummer 1: Den brede rygmuskel
Lig dig på siden og placer foam-rolleren cirka under din talje. Herefter strækker du dit nederste ben og bøjer dit øverste ben henover. Spænd godt i din mave og vær opmærksom på, om din vægt er på foam-rolleren. Din vægt skal nemlig være fordelt på foam-roller, hofte og fødder. Herefter ruller du langsomt frem og tilbage med små bevægelser. Øvelsen skal udføres på begge sider.

Nummer 2: Øvre ryg
Ved denne øvelse ligger du på ryggen, og du har din foam-roller placeret lige under dine skulder-blade. Dine hænder skal holdes på brystet, din hofte skal løftes, og du skal spænde godt i dine ma-vemuskler. Rul langsomt frem og tilbage gentagende gange, hvor du skubber af med fødderne.

Nummer 3: Læg
I denne øvelse skal du sidde ned med foam-rolleren placeret lige under din lægmuskel på det ene ben, mens det holdes udstrakt. Det modsatte ben bøjes, så du kan lave rokkebevægelser. Dine hænder er på gulvet bag din ryg, og dine armes holdes strakt, så de kan støtte dig under øvelsen.

Nummer 4: Forlår
Her ligger du på maven med foam-rolleren placeret lidt under overlåret. Dette ben holdes strakt, mens det modsatte ben bøjes sammen under din mave. Du støtter din krop ved hjælp af dine al-buer, som løfter dig fra gulvet. Herefter ruller du langsomt frem og tilbage på din foam-roller ved hjælp af det ben, der er bøjet sammen. Øvelsen gentages flere gange.

Ønsker du at lave disse øvelser?
Er du interesseret i disse øvelser, skal du blot være i besiddelse af en foam-roller for at kunne ud-føre dem. Din foam-roller kan du bestille på Billig-fitness.dk.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • artikel-26-05-18-annonce