Annoncørbetalt indhold

Autoforhandlerne viser flaget

Annonce: Ti af Lolland-Falsters bilforhandlere holder fire timers fælles åbent hus påskelørdag.

Påsken står for døren og er man lidt træt af påskefrokoster er der adspredelse at hente.
Igen i år slår de lokale bilforhandlere under Autobranchen Lolland-Falster påskelørdag dørene op til et fælles åbent hus fra klokken 10 til 14.

Det betyder, at 10 af Lollands-Falsters forhandlere repræsenterer ikke færre end 19 forskellige bilmærker - Fiat, Kia , Seat, Toyota, Citroën, Opel Hyundai, Dacia, Renault, Skoda, Ford, VW, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Peugeot, Subaru, Nissan og Honda, der byder på et hav af modeller.
Der er altså virkelig meget at komme efter og få inspiration, hvilket naturligvis ikke kun gælder for de spritnye modeller. Forhandlerne er selvfølgelig også klar med masser af klargjorte brugtbiler. Også på det felt er der tale om et stort udbud - i alle prisklasser.

- Det er dejligt, at så mange af vore lokale autoforhandlere igen i år bakker op omkring tiltaget og med åbent hus viser flaget midt i påsken, lyder det fra autoforhandler Kim Frimann fra Frimann Biler, der sammen med kollegerne Bruno Larsen, fra Clausen&Larsen, Ole Schulz fra Schulz Biler og Jakob Kruse fra Autocentro har trukket trådene i forberedelsen af arrangementet.
Man er måske tilbøjelig til at mene, at de forskellige autoforhandlere i forvejen har masser af åbent hus-arrangementer. Men det unikke her, at der sker på samme tid, hvilket betyder, at man kan besøge flere, alt efter hvor mange man har lyst og tid til.

- Vi har heldigvis kunder fra Sydsjælland og Møn, ligesom også sommerhusgæster kigger forbi for at se udvalget. Vigtigt er det også, lokale, der er interesseret i at købe ny eller brugt bil, ikke behøves at køre til for eksempel Næstved og Køge for at finde et stort udvalg. Uanset hvor man bor på Lolland-Falster er der ikke langt til en bilforhandler uanset hvilket bilmærke man er interesseret i, mener Kim Frimann.
Nu ser han frem til påskelørdag og håber selvfølgelig på stort rykind - og hos alle hans kolleger i branchen, der alle er klar med supergode påsketilbud.

Det hele krydres med en buket flotte påskeliljer, hvis man er klar til at tage en prøvetur.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • biler