cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Autoforhandlerne viser flaget

Annonce: Ti af Lolland-Falsters bilforhandlere holder fire timers fælles åbent hus påskelørdag.
21. marts 2018 kl. 15:54 Af Annonce

Annonce

Påsken står for døren og er man lidt træt af påskefrokoster er der adspredelse at hente.
Igen i år slår de lokale bilforhandlere under Autobranchen Lolland-Falster påskelørdag dørene op til et fælles åbent hus fra klokken 10 til 14.

Det betyder, at 10 af Lollands-Falsters forhandlere repræsenterer ikke færre end 19 forskellige bilmærker - Fiat, Kia , Seat, Toyota, Citroën, Opel Hyundai, Dacia, Renault, Skoda, Ford, VW, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Peugeot, Subaru, Nissan og Honda, der byder på et hav af modeller.
Der er altså virkelig meget at komme efter og få inspiration, hvilket naturligvis ikke kun gælder for de spritnye modeller. Forhandlerne er selvfølgelig også klar med masser af klargjorte brugtbiler. Også på det felt er der tale om et stort udbud - i alle prisklasser.

- Det er dejligt, at så mange af vore lokale autoforhandlere igen i år bakker op omkring tiltaget og med åbent hus viser flaget midt i påsken, lyder det fra autoforhandler Kim Frimann fra Frimann Biler, der sammen med kollegerne Bruno Larsen, fra Clausen&Larsen, Ole Schulz fra Schulz Biler og Jakob Kruse fra Autocentro har trukket trådene i forberedelsen af arrangementet.
Man er måske tilbøjelig til at mene, at de forskellige autoforhandlere i forvejen har masser af åbent hus-arrangementer. Men det unikke her, at der sker på samme tid, hvilket betyder, at man kan besøge flere, alt efter hvor mange man har lyst og tid til.

- Vi har heldigvis kunder fra Sydsjælland og Møn, ligesom også sommerhusgæster kigger forbi for at se udvalget. Vigtigt er det også, lokale, der er interesseret i at købe ny eller brugt bil, ikke behøves at køre til for eksempel Næstved og Køge for at finde et stort udvalg. Uanset hvor man bor på Lolland-Falster er der ikke langt til en bilforhandler uanset hvilket bilmærke man er interesseret i, mener Kim Frimann.
Nu ser han frem til påskelørdag og håber selvfølgelig på stort rykind - og hos alle hans kolleger i branchen, der alle er klar med supergode påsketilbud.

Det hele krydres med en buket flotte påskeliljer, hvis man er klar til at tage en prøvetur.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce