cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Bliv mere synlig online

ANNONCE: Har du en webshop, en blog eller en hjemmeside, som du mener at verden burde have kendskab til?
31. januar 2017 kl. 14:47 Af Annonce

Annonce

Sidder du med en idé eller er produkt, som vil kunne glæde tusinder af mennesker? Er det helt umuligt for dig, at blive fundet online? Så har du brug for at gøre noget drastisk ved din side, så du kan få mest muligt ud af den.

Tusinder af danskere opretter hvert eneste år nye hjemmesider og laver webshops, som uheldigvis aldrig rigtigt kommer nogen steder. De laver en flot side og har sikkert også en masse gode tilbud, men alligevel er der aldrig nogen der besøger siden eller køber deres produkter. Hvad er det, der går galt for dem? Svaret er ganske enkelt: De bliver aldrig nogensinde fundet, fordi de ligger på side 20 på Google og andre søgemaskiner.

SEO er vejen til bedre online synlighed
I dag er det ikke nok bare at lave en flot hjemmeside, for det kan alle gøre med værktøjer som Wordpress og dets lige. Nej der skal mere til. Langt mere.
Seo eller Search Engine Optimizing er den proces, der foregår når man forbedrer sin sides chancer for at blive fundet. Det går i al sin enkelthed ud på, at der skal skrives godt indhold til ens side, som gør at den bliver ”belønnet” af søgemaskinerne og dermed får en bedre placering.
Man kan selv gøre meget af arbejdet ved at lave en blog på sin side, forudsat at man naturligvis skriver ordentligt indhold og bliver ved med det. Hvis man skriver en god blog, med relevant og populært indhold, vil man kunne se en ganske betydelig forbedring af sin søgemaskineplacering. Derudover kan man være heldig at andre gode sider, begynder at dele de indlæg man skriver.
Det allerbedste er, hvis man får populære sider med troværdighed til at omtale ens webshop og site. Dette er den mest naturlige og effektive metode, som også giver de absolut bedste resultater. Dette er naturlig SEO og det kan man ikke købe sig til.
Omvendt kan man lave rigtig dårlig SEO, der er når man betaler et kinesisk firma for at smide et link op på 1000 irrelevante sider, der intet har med ens egen branche at gøre. Det opdages næsten altid af søgemaskinen, og det straffes hårdt. Enten med dårligere placering end oprindeligt, eller i værste fald med blokering.

Få professionel hjælp
Det er ikke noget der kræver en lang uddannelse, men hvis det alligevel er for tidskrævende eller besværligt, så kan man heldigvis på en professionel til at gøre det for en. Der findes mange dygtige SEO bureauer rundt om i landet, men et af de absolut bedre er s360, der har stor erfaring og dygtige medarbejdere. Hvis du er blevet nysgerrig eller har en hjemmeside, som kunne trænge til en smule hjælp, så kan du se på s360.dk hvad de tilbyder og der er næsten med garanti noget du vil kunne bruge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce