Annoncørbetalt indhold

Danskerne går efter billige a-kasser

ANNONCE: Danskerne forsikrer sig i højere og højere grad mod arbejdsløshed ved at melde sig ind i a-kasser.

Det er samtidig kommet frem, at danskerne i stigende grad går efter billige a-kasser. Det er sket i en tid, hvor konkurrencen er spidset til, og hvor det er blevet nemmere at sammenligne priser på diverse ydelser.


Der bliver konkurreret hårdt på prisen

Der findes et væld af a-kasser på det danske marked – bestående af både faglige- og tværfaglige a-kasser. A-kasserne konkurrerer på mange forskellige parametre for at få fingrene i nye medlemmer og sikre deres fremtidige eksistens.

Der bliver blandt mange faktorer konkurreret på prisen, som kommer de mange lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende til gode. I dag kan man tegne et medlemskab i en a-kasse uden at betale en mindre formue i kontingent.

Det er blevet nemmere at sammenligne priser på a-kasser

Den teknologiske udvikling – ikke mindst internettet – har gjort det nemmere end nogensinde før at sammenligne priser på varer og tjenesteydelser. Der er bl.a. mulighed for at sammenligne priser på a-kasser, hvilket der bliver gjort i stor stil. Danskerne er i mindre grad trofaste over for deres a-kasse, som de ikke tøver med at skifte ud, hvis de finder et billigere alternativ.

Den primære grund til at melde sig ind i en a-kasse er, at man kan optjene ret til dagpenge. I tilfælde af ledighed kan du få udbetalt dagpenge, så du fortsat kan betale dine faste udgifter. Du skal i øvrigt være opmærksom på, at dagpengesatsen er den samme – uanset om du er medlem af den ene eller anden a-kasse. Det er hovedsageligt derfor, at det kan give god mening at vælge den billigste a-kasse.

Sammenligning af a-kasser sker oftest på internettet: Billigste a-kasser (henvendt til dig, der vil nøjes med at betale et beskedent kontingent)

De billigste a-kasser kan være de bedste

Pris og kvalitet hænger ikke nødvendigvis sammen, når det handler om a-kasser. Selvom du betaler et lavt kontingent, kan du stadig optjene ret til dagpenge, ligesom du med al sandsynlighed kan få glæde af andre medlemsfordele.

Vælger du en a-kasse, som alligevel ikke lever op til dine forventninger, kan du altid skifte a-kasse igen. I første omgang kan du vælge mellem de mange tværfaglige a-kasser, som optager alle medlemmer. Du kan også overveje at opsøge en faglig a-kasse, hvis du sætter pris på faglig rådgivning og sparring. Skal du være ekstra godt sikret, kan du overveje at tegne lønsikring, som ligeledes er hundrede procent frivilligt. Tegner du lønsikring, kan du bevare en stor del af din tidligere indtægt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • a-kassefinder