Annoncørbetalt indhold

Det perfekte hverdagstøj til den kurvede krop

Det kan være svært at finde det helt perfekte outfit til hverdagen, som er både professionelt og smart på samme tid.

Det er nemt nok at finde det helt rette sæt tøj til den specielle anledning, men at finde det sæt tøj, der både passer til arbejdspladsen, og som kan gå til en middag ude i byen, kan være svært.

En anden udfordring, mange danske kvinder også har, er, at de ikke nødvendigvis har den traditionelle modelkrop. Der findes mange forskellige kropstyper, hvilket giver en stor udfordring, når der skal findes nyt tøj, og når garderoben skal opdateres. Heldigvis findes der butikker og steder, hvor du kan finde det helt rette til dig, der har en anden kropstype end det ’almindelige’.


Jeans til dine former
Jeans, der passer til din kropstype, kan være noget af det sværeste at finde. Alle kender følelsen af at tage et par lækre, stramme jeans på. Følelsen af, at benene og numsen passer perfekt ned i denimstoffet, er den dejligste følelse. Derudover er det et stort plus, at jeans kan fremhæve dine bedste sider af din figur. Find Slim fit jeans til kvinder med former her, og mærk følelsen af komfort og velvære i dit nye par jeans.

Det er altid en smart ide at være bevidst om, hvilke sider af din krop der er de mest tiltrækkende. Det vil gøre, at du i hverdagen kan se godt ud, selv med det mest basic outfit, du har i skabet derhjemme. På den måde vil du udstråle mere overskud og positivitet i din hverdag.

Prikken over i’et
Det er dog ikke kun de perfekte jeans, der kan fuldføre dit hverdags-outfit. Her vil det også være en god ide at tænke på, hvilke accesories der kan få dit tøj til at se lidt mere luksuriøst ud - uden at have kostet en bondegård. Se udvalget af sølvringe for at finde de helt perfekte accesories til dit hverdags-outfit. Blot et par enkelte ringe i sølv, et par flotte kobber øreringe eller noget helt tredje kan være med til at give dit outfit prikken over i’et i din hverdag. Det handler om, at du kan føle dig tilpas og komfortabel i dit tøj til hverdag og på arbejdspladsen, men du skal også stadigvæk se stilfuld og elegant ud, hvis du skal til middag eller i byen efter en lang arbejdsdag.


Det, der falder i din smag
Selv de mindste ting kan altså løfte dit valgte sæt tøj op på et niveau, hvor du både kan bruge det til hverdag og til de lidt finere arrangementer. Det er vigtigt at huske på, at det, du køber og investere penge i, hvad enten det er et par gode jeans, smykker eller noget helt andet, er noget, som du holder af, og som falder i din smag. Det ville være så ærgerligt at give en masse penge for noget, som du i sidste ende ikke har lyst til at tage i brug, fordi det ikke falder i din smag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • zizzi