Annoncørbetalt indhold

En aktivitet for alle

ANNONCE: Børn elsker at være aktive, og forholdsvist hurtigt bliver de introduceret til cyklen.

Glæden ved endelig at kunne køre rundt på sin 2 hjulede ven – eller 4 hjulede – er umulig er sætte hold i, så man kan være sikker på, at det øjeblik barnet lærer teknikken at kende, så vil cyklen blive benyttet året rundt. Det bliver ikke kun en fornøjelse for barnet, men også for forældrene. Så er der nemlig en rigtig god undskyldning for selv at skulle finde cyklen frem og bruge noget tid sammen med sin søn eller datter.

Masser af glæde ved cyklen
Der er yderst praktisk og fordelagtigt for et barn - og ikke mindst forældrene - at have en cykel. Find her et lækkert udvalg. For det første er det praktisk, hvis man bor i byen eller lidt udenfor, da det således er muligt for barnet at fragte sig selv i skole eller hen til en kammerat, og forældrene sparer dermed tid. For det andet giver cyklen rig mulighed for interaktion mellem forældre og barn, når for eksempel der cykles en tur til legepladsen eller en hyggelig tur en lun sommeraften. Generelt set er cyklen god til at bringe folk sammen, og så er det jo en let måde at komme rundt på.
En anden fordel ved at eje en cykel er, at det jo er en god måde at få motion på. Man får endda motion helt uden, at man tænker over det, når man eksempelvis tager cyklen ned for at handle, til arbejdspladsen eller skole.

En ven i al slags vejr
Når nu cyklen bliver brugt året rundt, så er det jo vigtigt at være klædt ordentligt på. Ekstra varmt tøj til de blæsende og regnfulde efterårsdage og et par lette bukser til den danske sommers milde varme. Det er yderst nødvendigt, at børnene er pakket godt ind, når de cykler rundt - især om efteråret og i den tidlige vinter. Det varme tøj kan også tage det værste af faldet, hvis de små skulle være uheldige og tippe på cyklen. Så det gælder om at få børnene pakket godt ind i de kolde tider, og så kan de måske også spares for en skramme eller to. Det er vigtigt at skaffe det rigtige sæt tøj til sine børn, da de jo også lettere kan blive ramt af sygdomme end voksne. Men når vi når til sommeren, så skal der jo også være plads til, at de kan trække i det mere blomstrede og farverige lette tøj. Se børnetøj af mærket Wheat.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • kids-world