Annoncørbetalt indhold

Annonce: En sund arbejdsplads

En sund arbejdsplads er ofte forbundet med velfungerende medarbejdere der hver især gør sit til at bidrage til virksomhedens drift. Men det er desværre ikke bare en selvfølge, at alle ansatte gør sit bedste for virksomheden – faktisk langt fra. Mange virksomheder er ikke i nærheden af at være optimeret, da stemningen på arbejdspladsen ikke er god. Det kan der være mange forskellige grunde til, og ofte er det svært at lokalisere ét enkelt håndterbart problem. Men hvad er så en sund arbejdsplads, og hvordan opnår man som arbejdsgiver at skabe de bedst mulige rammer for vækst og godt miljø?

De ansatte skal føle sig værdsat
Det er utrolig vigtigt at man som arbejdsgiver ikke behandler sine ansatte som endnu en brik i puslespillet, der udelukkende har til formål at gøre chefen velhavende. Der har indtil nyere tid været strikse ’kæft, trit og retning’ tendenser i arbejdskulturen, hvor arbejderne/ansatte havde et anstrengt forhold til ledelsen.

Det har dog ændret sig, og man er begyndt at fokusere på en mere ’team’ baseret tilgang til virksomhedsdrivelse, hvor alle i virksomheden er en vigtig brik i puslespillet, og derved føler alle sig værdsat og brugbar i sin respektive position.

Hvordan sørger man så for, at ens ansatte føler sig værdsat? Jo, der er såmænd mange forskellige måder at skabe en hold-ånd på arbejdspladsen.

Gulerødder til de ansatte
Man kan eksempelvis holde sine ansatte motiverede ved at belønne dem ved loyalitet og godt arbejde. Det er vigtigt at belønne sine ansatte når virksomheden klarer sig godt. Som nævnt ovenfor giver det en værdsættende følelse, at virksomhedens succes smitter af gennem hele pyramiden.

Man kan vælge at give fine gaver til sine ansatte ved højtider, og eventuelle kontante bonusser ved indfrielse af aftalte mål. Hvis man leder efter et godt sted at finde gode firmaer gaver til de ansatte kan man med fordel benytte sig af (sponseret link) https://y-design.dk/.

Uddele ansvar
Det er nærmest umuligt at føle sig værdsat som arbejdstager uden en smule ansvar. Hvis man bare stempler ind og ikke føler sig ansvarlig for noget som helst, vil man hurtigt føle sig demotiveret, og dermed vil lysten til at yde sig bedste for virksomheden stille og roligt forsvinde.

Derfor er det vigtigt at man som arbejdsgiver uddeler dele af ansvaret til de ansatte.

Men det er ikke kun nok at uddele ansvaret. Man skal også sørge for at personen med ansvaret får fornemmelsen af, at det er et vigtigt ansvar du forsætter personen, men at du samtidig er overbevist om at personens kompetencer kan løse opgaven. På den måde sørger du som arbejdsgiver for, at dine ansatte selv finder vejen til at løse opgaven/problemet. Ved at personen selv får lov at løse en opgave/problem på egen vis, og dermed sagt også egen metoder, sørger du altså for at personen føler sig ansvarlig for opgaven og dermed også værdsat og nyttig for virksomheden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon