cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Få dit køkken med på moden

ANNONCE: Det er fejlagtigt at tro på, at moden kun ændrer sig, når det kommer til beklædning.
18. oktober 2016 kl. 11:05 Af Annonce

Annonce

I forhold til indretning og huset generelt, er der en lang række krav, som skal være opfyldt i det moderne køkken. Selvfølgelig er dette ikke altid en let omgang, og du skal være godt orienteret omkring tendenserne i samfundet, hvis du vil være med blandt de forreste i feltet. Selvfølgelig skal dit køkken have den rette fremtoning, men de funktionelle elementer skal endvidere opfylde alle krav til praktik samt forhåbninger omkring et flot design. At skabe et køkken, der lever op til alle disse kriterier, er lettere sagt end gjort, og netop af denne grund vil du her i artiklen finde gode råd, som kan være brugbare, når dit køkken skal være helt ’up to date’.

Søg inspiration på internettet
Det er ikke alle, der er født som kreatør, og derfor kan det være svært, når det helt rigtige køkken skal stables på benene. Det kræver nemlig lidt af dig, hvis du håber på at få det helt perfekte udseende i dit køkken. Det er vigtigt, at du sætter et personligt præg, men samtidig holder det stilrent, da dette sikrer, at nutidens tendenser bliver opretholdt. Har du svært ved tænke i kreative baner, kan du eksempelvis få inspiration her, hvor du vil blive mødt med nogle flotte køkkener, som hver især bringer noget unikt på banen.

Hold stilen hele vejen igennem
At give det nye køkken et flot design, charme og personlig kan virke svært, men i bund og grund er det ikke noget, du skal lade dig skræmme af. Når indretningen af dit køkken starter, er det vigtigt, at du opretholder den samme stil gennem hele projektet. Pas på med at blande for mange farver og kør gerne med et simpelt tema fra start til slut. Det kan du gøre på flere måder, men bland gerne tidløse og simple nuancer. Det kan være den sorte og hvide farve, som i det 21’ende århundrede har været et udbredt hit. Med disse farver sætter du to streger under et moderne look, som nok skal holde et godt stykke ud i fremtiden. Dog kan det være en god ide, hvis du krydrer det hele med noget personligt. Det kan være alt fra en flot træfigur eller måske dit barns kreationer fra skolen. Det er op til dig, men hold gerne for øje, at det er de rigtige farver, der bliver kombineret.

Bring det funktionelle ind i køkkenet
Selvfølgelig skal der være nogle brugbare remedier i dit køkken, da hele funktion ellers ville falme noget så drastisk. Der er en række ting, som er nødvendige, når en effektiv hverdag skal opretholdes. Kaffemaskinen, blenderen, gryderne osv. skal være at finde. Omkring disse produkter er det vigtigt, at de udfylder deres praktiske funktion, men endvidere må designet gerne være lidt udover det sædvanlige. Der er flere sider, som kan hjælp dig i den rigtige retning. Find her eksempelvis den helt rigtige blender, så din morgensmoothie kan blive lavet med den helt rigtige stil og kvalitet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce