cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Få finansieret dine drømme med et privatlån

ANNONCE: Vi kan godt blive enige om, at det ikke er særlig nemt at finde ud af, hvordan man sammensætter sin økonomi og låner penge smartest.
15. november 2016 kl. 08:30 Af Annonce

Annonce

Vi går alle rundt med drømme, der kunne blive til virkelighed med det rette lån, men det er de færreste, der har fuldstændig styr på alle aspekter af det finansielle. Derfor er det vigtigt, at man virkelig sætter sig ind i alle de muligheder, der er tilgængelige i Danmark - for dem er der mange af.

Hvis man kunne have brug for at låne en sum penge, der ikke er alt for stor, er et oplagt valg et privatlån. De er normalt en type lån, der er lidt mindre end et traditionelt banklån. Det kan være, at man har fundet en lejlighed, men ikke har pengene til at kunne betale indskuddet. Måske er det bare på tide at tage et par uger på en ø i sydens varme og ikke blive skræmt af rejsens pris, eller også blev tandlægeregningen noget dyrere, end man regnede med. Privatlån giver god mening, hvis man står i en situation, der minder om de tre nævnte eksempler - altså til situationer, der kræver en halvstor pengesum.

Man kan hurtigt finde en masse firmaer og banker, der tilbyder et privatlån, og især online bugner det med forskellige muligheder. Fordelen ved at ansøge om et privatlån online er, at man lynhurtigt får et svar på, om det kan lade sig gøre eller ej. Samme proces nede i banken ville tage meget længere tid. Dertil kommer, at man ved et privatlån ikke skal stille stor økonomisk sikkerhed - det eneste, der plejer at kunne ske, er, at man kan blive bedt om at fremvise en lønseddel. Hvis man er typen, der på forhånd er fuldstændig afklaret med, hvad man vil bruge pengene på og ikke bryder sig om en sælgers nysgerrighed, er en online-ansøgning også at foretrække.

Undersøg her, hvordan man kan få et PrivatLån Plus fra D|E|R Privat Finans. Man kan låne op til 100.000 kr., og en af de store fordele er, at man får et lån, der indretter sig efter lånerens situation. Hvis man eksempelvis har en måned, hvor man kan betale mere, kan man gebyrfrit skrue op for ens afdrag. Lånet kommer altid med en fast årlig lav rente, og man har altid mulighed for at spørge D|E|R Privat Finans’ eksperter til råds.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce