Annoncørbetalt indhold

Forsikring og håndværk går hånd i hånd.

Taksering af bygningsskader bliver i stigende grad foretaget af håndværkere, som er dygtige til deres håndværk.

De har dog sjældent forsikringsfaglige kompetencer. Én af Lolland-Falsters største byggefirmaer er certificeret håndværkstaksator.

Udfordringen for mange håndværksvirksomheder er, at de ikke ved nok om det forsikringsfaglige og juridiske, som hele tiden dukker op, når en takseringsopgave opstår. Det er typisk afskrivningerne, som giver problemer. Selskaberne har forskellige regler, og det kan være svært at argumentere for og imod. Hvis vi så ikke der opnås enighed, skal forsikringsselskabets egne konsulenter på banen. Det trækker sagen i langdrag og går i sidste ende ud over kunderne.

At være certificeret håndværkstaksator, som er en uddannelse udviklet af Forsikringsakademiet i samarbejde med forsikringsbranchen og håndværkstaksatorer, vil blive et konkurrenceparameter. Sådan lyder det branchen, og der er et stort behov kvalificerede virksomheder til stede.

Klædt på til selv at afslutte sagerne
Det mener blandt andet Christian Rohde, Codan, der, som chef for Supplier & Claims QA Property, arbejder med indkøb af ydelser, herunder taksering. Han har været med til at forme uddannelsen som certificeret håndværkstaksator og har især lagt vægt på at klæde taksatorerne på til selv at kunne afslutte sagerne.

- Målet er, at håndværkstaksatorerne skal kunne håndtere hele arbejdsgangen. Vi oplever, at der er for meget tilbageløb. Det er dyrt for os og utilfredsstillende for kunderne. Undersøgelser viser, at det ikke betyder noget videre for kunderne, om det er forsikringsselskabets mand eller en håndværker, de taler med. Det vigtigste for dem er, at de har samme kontaktperson hele vejen igennem, fortæller han.

Han forventer, at det fra Codans side vil blive et krav, at underleverandørerne har certifikatet.

- Er du certificeret håndværkstaksator, ved vi, at du har den viden og de kompetencer, der skal til for at udføre et godt job fra a til z, siger Christian Rohde.

Certificeret håndværkstaksator
Ringtved A/S fra Maribo på Lolland er certificeret håndværkstaksator, og dermed godkendt af forsikringsbranchen.
Firmaet udfører mange forsikringsskader og har en lang tradition for samarbejde med forsikringsselskaberne i Danmark. Ringtved udfører såvel store som små reparationer, hvis uheldet er ude, og kender forsikringsselskabernes forretningsgang.
Firmaet beskæftiger en fuldtidsansat medarbejder med taksering og rapportering, samt 4-8 faglærte tømrer, snedker og murer. Ringtved A/S har gennem mere end 10 år været fast samarbejdspartner på kontrakt for blandt andet Alm. Brand, Codan, Tryg og flere andre forsikringsselskaber.

- Til dig som forsikringstager er din sikkerhed for godt samarbejde, at vi løbende er under kvalitetskontrol fra vores samarbejdende forsikringsselskaber. Vi håndterer årligt op mod 1.000 forsikringsskader årligt på hele Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland. Skulle uheldet være ude – overlad trygt opgaven til Ringtved A/S, fortæller ejer Claus Ringtved fra Ringtved A/S.
For yderligere oplysninger kontakt Claus Ringtved, Direktør - Mobil: 20 44 62 69. Mail: cr@ringvtedas.dk.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • foto-t+©mrer-ringtved (1)