cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Hvor kan jeg holde ferie i skolernes påskeferie?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er meget almindeligt for rigtig mange danske familier, at man tager på ferie i skolernes forskellige ferier.
28. marts 2017 kl. 10:13 Af Annonce

Annonce

Det er naturligvis langt fra alle danske familier, der har muligheden for at tage på ferie i hver af disse ferier fra skolen, da det bestemt er en bekostelig affære og derfor er der også mange, der vælger at begrænse sig til at rejse i sommerferien - og det er naturligvis også ganske forståeligt.

Har du og din familie muligheden for at tage på ferie i skolernes påskeferie, så skal der ikke være nogen tvivl om, at I har rigtig mange forskellige muligheder for at finde en god løsning. Der er selvfølgelig mange, der gerne vil til udlandet, men selvom det er meget appellerende, så er det ligeledes også noget, der er meget bekosteligt - og det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis det er i skolernes påskeferie (eller anden form for ferie fra skolen).

Du kan sagtens holde ferie i Danmark
Det skal dog understreges, at du sagtens vil kunne holde ferie i Danmark, da der bestemt findes et væld af forskellige steder her i landet, hvor der er rigtig gode muligheder for at holde ferie. Derfor skal du heller ikke være bekymret, hvis du ikke har muligheden for at rejse til udlandet, da der findes mange gode resorts og deslige her i Danmark, som vil kunne danne rammerne for en rigtig god ferie for både dig og resten af din familie.

Hvis du gerne vil være sikker på, at der er tale om et sted, hvor der ikke blot er mulighed for, at du kan koble af og få ro, men hvor børnene ligeledes kan få lov til at deltage i diverse former for aktiviteter og frit kan benytte sig af et væld af forskellige former for faciliteter, der blandt andet inkluderer både pool, fodboldbane, hoppeborg, trampoliner og meget, meget andet, så bør du se nærmere på Dayz’ forskellige påskeferietilbud her.

Er vejret ikke til at være udendørs?
Forholder det sig således, at vejret ikke er med jer og det ganske enkelt ikke er muligt for jer at opholde jer udenfor, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der fortsat er et væld af forskellige aktiviteter, der kan være med til at gøre ferien god for såvel voksen som børn. En god mulighed er at hygge i stuen med slik, kaffe og kage samt en god film på. Er dine børn f.eks. Disney-fans, så find dine yndlings disney klassikere og vis dem film fra din tid.

Ydermere, så er der naturligvis også mulighed for at lave et væld af andre aktiviteter, selvom vejret ikke er til det. Vælger I at besøge ét af de føromtalte resorts fra Dayz, så er der selvfølgelig fortsat mulighed for at benytte sig af et indendørs badeland, hvor dine børn med garanti vil kunne more sig i mange timer, mens du kan ligge og slappe af med en god bog og en kold drink.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce