Annoncørbetalt indhold

Hydroponic system skaber bedre forhold for planterne

For mange er det en jungle og en stor gåde at finde forhold, der effektiviserer forholdene og omstændigheder for plantningen af diverse. Der er dog nogle forhold og virksomheder, der har løsningen og redskaberne, der netop finder en løsning på denne problematik gennem kompetente redskaber og tager højde for specifikke omstændigheder. Her er en af løsningen implemteringen af et hydroponic system, som du kan læse mere om lige her.

Hvad er et hydroponic system?

Hydroponic er en undergruppe og en metode til at dyrke planter med. Det specielle med denne type er, at der ikke bruges jord til dyrkningen. Der bruges modsat vand gennem en fuld kontrol. Dette sker ved, at planternes rødder bliver integreret og nedsænket i en gødningsopløsning, hvor der anvendes vand og ph regulering. Præg af at der ikke er jord til stede, så er det vigtigt, at der skabes de bedste forudsætninger i vandet og den nødvendige iltning til planterne.

Til dette formål anvendes der en speciel gødning, som er letopløselig i vand. Her er det ph værdien og næringsstoffer, der er afgørende for det succesfulde system. Ph værdien skal altid gerne befinde sig mellem 5-7. Det er indenfor disse værdier, at planterne vil kunne optage næringen gennem rødderne. Hvor næringsstoffer derimod måles med ppm. Det er ikke så kompleks, som det kan antydes. Der ligger blot en udviklet og gennemført teknik bag, der skaber de mange fordele ved et hydroponic system.

Fordelene ved et hydroponic system

Der er selvfølgelig gode grunde til, at man skal vælge et (sponseret link) hydroponic system. I implementeringen vil man opnå mange fordele, hvor nogle er listet her nedenfor

- Hurtigere og stærkere vækst
- Bæredygtige processer
- Mindre plads

Gennem hydroponic system vil man opleve, at ens planter vokser hurtigere og stærkere end ellers oplevet. Det vil i praktisk være med til at spare 2 uger af den samlede vækstperiode, der på langt sigt giver uundværlige fordele. Denne proces og fordel er på baggrund af vandet, hvor rødderne ikke skal bruge energi på at etablere sig i jord kontra vandet. I vandet vil rødderne hele tiden få de næringsstoffer, der er nødvendige.

Hydroponic systemer er bygget på bæredygtig principper, hvilket sker gennem den etablerede vandtank. Vandet, der bruges, ledes forbi planterne. Her vil planterne optage det nødvendige, hvor det resterende vil ledes tilbage i vandtanken. Der vil derfor ikke blive givet overflødigt vand eller spildevand. Det sker gennem det lukkede system, hvor det også giver et formindsket vandforbrug. Sidst er systemet af en væsentlig mindre størrelse, hvilket ikke vil optage unødigt med plads.

Hvad gør systemet for planterne?

I valget af det hydroponic system skabes der lige så gode planter og lignende systemer hvis ikke bedre. Planterne vil få den betydelige og gode start, hvilket også giver færre faktorer, der kan påvirke dyrkningen i en negativ retning.

Udover de opstillede forklaringer og fordele, så er det meget vigtigt, at det understreges, at der ikke vil være pesticider i planterne. Det skal man ikke være bekymret for, og det er netop her, hvor det skal gøre en forskel for forbrugerne og samfundet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2