Annoncørbetalt indhold

Kaffen – Danmarks nationaldrik

Langt de fleste voksne danskere nyder de mørke velduftende dråber flere gange om dagen, og ligeså mange er afhængige af den vidunderlige koffein, der får os til at slå øjnene op om morgenen og som hjælper os ud af døren.

Langt de fleste danskere vil altså ikke undvære kaffen, men næsten ligeså mange ved ikke hvordan den absolut bedste kaffe brygges. Vi kan hurtigt blive enige om, at god kaffe kræver gode bønner. En kaffe bliver ikke bedre end bønnen, der brygges på. Herefter kommer en god kaffemaskine, som er alfa og omega for hvordan kaffen ender ud. En kaffe må f.eks. ikke udsættes for varmt vand, og derfor kan du også finde et stort udvalg af kaffemaskiner online, der alle er udvalgt til at brygge den absolut bedste kaffe.


Hvad foretrækker du?
Skal din kaffemaskine have baggrundsbelyst skærm, hvor du via indstillingerne kan sætte maskinen til at brygge den absolut bedste kaffe efter din smag? Måske vil du have en kaffemaskine, der brygger hurtigt, så du slipper for den lange ventetid, inden kaffen er færdig. På Punkt1.dk kan finde et stort udvalg af kaffemaskiner fra alle de kendte mærker. Modeller fra de kendte mærker. De mest populære kaffemaskiner, er de modeller der brygger kaffen på ingen tid, og med en travl morgen med en hverdag der venter forude, er det rart hurtigt at kunne få en god kop kaffe. Du vil på Punkt1.dk kunne filtrere din søgning, så du kan blive præsenteret for de bedste modeller valgt ud fra de præferencer du har.

Det skal være enkelt og let at bestille
Når du har købt den kaffemaskine, der er den bedste for dig, har du mulighed for at få afhente den i din lokale Punkt1, på posthuset eller du kan vælge at få den sendt hjem til dig selv. Det skal være så let for dig som muligt, og derfor har vi gjort det enkelt at se alle vores kaffemaskiner, at bestille og få leveret den. Uanset hvilket ønske du måtte have til din kaffemaskine, så er Punkt1.dk stedet for dig. Følg linket her for at komme til Punkt1.dk.

Sælg din brugte mobil og tablet og køb en pre-owned
De fleste af os har prøvet at købe en ny mobil, for herefter at stå med den gamle mobil, som er endt i en skuffe, for senere at blive smidt i skraldespanden. Nu er det slut med det. På Phonetrade.dk kan du sælge din gamle mobil eller tablet og enten få et tilgodehavende bevis eller pengene kontant. Der er altså ikke længere grund til at smide de gamle mobiler ud. Det nye koncept fra Phonetrade.dk tager afstand fra smid ud mentaliteten og de køber alle brugte mobiler og tablets uanset stand. Mobilerne bliver sat i stand og solgt igen, og det sparer miljøet og din pengepung for en stor belastning.

Alle de kendte mærker og modeller
Næste gang du skal købe en mobil, bør du kigge ind forbi Phonetrade.dk hvor du kan finde alle de kendte producenter af mobiler som f.eks. Apple, Samsung og Google. Du vælger hvilken telefon du vil have, hvilken farve det skal være, hvor stor hukommelse og hvordan standen skal være. Kan du leve med at standen er rigtig god i stedet for at den fremstår som helt ny, kan du spare ganske mange penge. Måske vil du at den skal ligne en helt ny mobil. I så fald vælger du, at den skal fremstå som helt ny. Hertil kan du vælge om der skal panserglas på og om du vil have nye originale høretelefoner med. Klik dig ind på www.phonetrade.dk for at se udvalget.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • punkt1, phonetrade til folketidende