cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Kom og se 19 forskellige bilmærker

Få masser af inspiration til ny bil påskelørdag: Ti lokale bilforhandlere viser samtidig flaget og inviterer på fire timer med åbent hus.
12. april 2019 kl. 13:42 Af Manni

Annonce

Påsken står for døren og er man lidt træt af påskefrokoster er der adspredelse at hente.

Igen i år slår de lokale bilforhandlere under Autobranchen Lolland-Falster påskelørdag dørene op til et fælles åbent hus fra klokken 10 til 14.
Det betyder, at 10 af Lolland-Falsters forhandlere repræsenterer ikke færre end 19 forskellige bilmærker - Fiat, Kia, Seat, Toyota, Citroën, Opel, Hyundai, Dacia, Renault, Skoda, Ford, VW, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Peugeot, Subaru, Nissan og Honda, der byder på et hav af spændende modeller - heraf flere nye modeller.
Der er altså virkelig meget at komme efter og få inspiration, hvilket naturligvis ikke kun gælder for de spritnye modeller.

Også klargjorte brugtbiler
Forhandlerne er nemlig selvfølgelig også klar med masser af klargjorte brugtbiler. Også på det felt er der tale om et stort udbud at vælge imellem - i alle prisklasser.
- Det er dejligt, at så mange af vore lokale autoforhandlere igen i år bakker op omkring tiltaget og med åbent hus viser flaget midt i påsken, lyder det fra autoforhandler Kim Frimann fra Frimann Biler, der har trukket trådene i forberedelsen af arrangementet.

Besøg flere den samme dag
Man er måske tilbøjelig til at mene, at de forskellige autoforhandlere i forvejen har masser af åbent hus-arrangementer. Men det unikke her, at der sker på samme tid, hvilket betyder, at man kan besøge flere, alt efter hvor mange man har lyst og tid til.
- Vi har heldigvis kunder fra Sydsjælland og Møn, ligesom også sommerhusgæster kigger forbi for at se udvalget. Vigtigt er det også, lokale, der er interesseret i at købe ny eller brugt bil, ikke behøves at køre til for eksempel Næstved og Køge for at finde et stort udvalg. Uanset hvor man bor på Lolland-Falster er der ikke langt til en bilforhandler uanset hvilket bilmærke man er interesseret i, mener Kim Frimann.
De ti forhandlere er spredt ud over hele Lolland-Falster: Nakskov, Vester Ulslev, Maribo, Rødbyhavn, Sakskøbing og Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

Annonce