Annoncørbetalt indhold

Online handel: Undgå turen ned i byggemarkedet

ANNONCE: Mange af os husejere befinder os før eller siden i et byggemarked. Det er desværre ikke altid en udelt fornøjelse. Men det er der råd for: I dag kan du blive hjemme på sofaen og shoppe det, du mangler til dit byggeprojekt - og endda få det leveret lige til døren. Læs videre for at høre mere.

Undgå kø og spar tid

Mange af os har oplevet kø i byggemarkedet. Det er nok af den simple årsag, at når vi endelig selv har tid til at tage af sted, så ender det med at være i weekenden eller helligdagene, hvor alle de andre sjovt nok også har tid. Og så bliver en ellers hyggelig tur i byggemarkedet hurtig til en pinsel, som bare skal overstås. Man kan også være uheldig at komme hjem med det forkerte; måske fordi der var så stort pres på i forretningen, at man ikke kunne komme til at snakke med en medarbejder.

Alt det kan du undgå ved at bruge et online byggemarked. Så kan du handle byggematerialer direkte hjemme fra sofaen og blive fri for køen. Den ekstra tid kan du jo passende bruge på dit byggeprojekt og være hurtige færdig, så du kan nyde frugten af dit arbejde. Byghjemme.dk er Danmarks første og største online gør-det-selv byggemarked.

Bredt udvalg til rimelige priser

Hvis du vælger at handle dine byggematerialer online, har du også den fordel, at du kan tilgå et bredt udvalg af materialer, som du kan sammenligne nemt og bekvemt. Priserne er desuden også mere rimelige i en netbutik, da du ikke skal betale en merpris, der fx går til en fysisk butiks leje og dets lige. Du kan som regel få alt det, som du har brug for samme sted, og fordi du har bedre tid, når du netshopper, så er der også større chance for, at du husker at få bestilt det hele på én gang.

14 dages fortrydelsesret

Ved at købe dine byggematerialer online opnår du desuden 14 dages fortrydelsesret, som du ikke kan være garanteret på samme måde i en fysisk butik. Dermed er det ikke noget problem, at man ikke har mulighed for at se og mærke produkterne før køb, for der foreligger næsten altid muligheden for at fortryde købet, hvis materialerne mod forventning ikke lever op til det, som man hande i tankerne.

Levering direkte til døren

Når du handler online, så slipper du også for selv at skulle bakse med lån af trailer og køre varerne hjem selv. Byggematerialer fra et online byggemarked leveres til din hjemmeadresse, så din arbejdsbyrde i forbindelse med hjemtagelsen af varerne forsvinder. Dermed sparer du en masse tid, som du kan bruge smartere. Man kan desuden være heldig at få fri eller lav pris på fragten på mange varer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • byggemarked