cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Optimer teknologien i din nye bolig

Når du før i tiden købte en ny bolig, handlede det først og fremmest om at renovere sin lejlighed så den passede til den ønskede møblering.
19. april 2017 kl. 15:36 Af Annonce

Annonce

Med den rivende teknologiske udvikling de seneste mange år, betyder teknologien i hjemmet for mange i dag mindst ligeså meget.
Selvom man er dybt afhængig af teknologien, er det på ingen måde selvfølgeligt, at man har styr på den. På den måde havner man ofte i et teknologisk helvede, hvor der hele tiden opstår problemer, man ikke rigtigt ved, hvordan skal håndteres. Det er et endnu større problem, hvis du lige er flyttet eller overvejer at flytte i en ny bolig.

Praktiske foranstaltninger ved flytning
Hvis du for eksempel overvejer at flytte fra Sydsjælland til Odense, er det første skridt i processen at hyre en boligadvokat, der kender til byen og dens tendenser. Klik dig derefter ind på internettet under ’boligadvokat Odense’ og undersøg hvilken virksomhed, der passer dig bedst. Denne skal stå for alle praktikaliteter i form af skødet osv. I forhold til boligkøbet.
Hvis boligen derefter skal renoveres, bør du kontakte nogle fagmænd til dette. Husk at indsamle flere tilbud, så du kan sammenligne priser og vælge det mest fordelagtige tilbud.
I forhold til budgettering af en eventuel renovering, skal du være opmærksom på, at det estimerede beløb ofte bliver overskredet. Sørg derfor at have en økonomisk buffer, hvis nu også det er tilfældet for dig.
Overvej desuden at energirenovere. Miljøet er belastet, og selv små miljøvenlige tiltag vil i længden gøre en forskel - mange bække små. Desuden vil en energirenovering være økonomisk fordelagtigt på den lange bane, da du i væsentlig grad kommer til at spare på varmeregningen.

Valg af PC eller Mac
Hvis du er en af de mange, der til daglig arbejder med teknologi, bør du vælge apparater ud fra det. Rigtig mange online marketing bureauer har på grund af det mindre funktionelle styresystem valgt PC over Mac. Hvis du derfor er vant til PC, bør du også gøre det samme. Hvis du for eksempel er en af de mange, der hjemmefra sidder og arbejder med online programmering af hjemmesider, lader PC’en bare til at være den foretrukne computer, hvorimod Mac henvender sig mere mod det mere følelsesmæssige register.
Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, men har planer om at lave en, kan du her få inspiration til, hvordan du skiller dig ud. Konkurrencen online er nemlig enorm, og der er rigtig mange parametre, der afgør, om du kommer til at have trafik på dit site.
Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved begge typer af computere. I bund og grund handler det om præferencer. Hertil skal du overveje dine præferencer inden for temaer såsom design, tekniske specifikationer, pris, operative systemer, sikkerhed osv. PC er helt klart Mac overlegen på nogle af områder og vice versa.
Et område hvor Mac’en for mange virkelig vinder indpas, er evnen til for diverse Mac-produkter at ’connecte’ med hinanden. På den måde kan din IPhone fungere som en form for styresystem, hvor den kan snakke med din computer og derigennem dit lydanlæg samt dit fjernsyn. Dette virker utrolig attraktivt for rigtig mange forbrugere.

Sikkerhed på din computer
Eftersom computeren bliver en stadig vigtigere del af din hverdag, er det tilsvarende vigtigere at sikre sig mod virusser og andre ondsindede trusler. En måde hvorpå man kan sikre sig mod disse trusler, er ved at skrive download programmer i Google.
I så fald du skriver det i Google, vil der komme rigtig mange muligheder op. Brug noget tidspunkt på at undersøge, hvilken af disse muligheder, der er den bedste. Der er nemlig væsentlig forskel på kvaliteten af de forskellige produkter. Hvis du mangler inspiration til valget af antivirusprogrammer, er et rigtig god bud ’anti spyware’.
Anti spyware er af international kvalitet, men har stadig den lækre funktion, at de tilbyder dansk support. Du kan tilmed oprette en gratis prøveperiode, inden du endelig beslutter dig for, om det er det rigtige program.

Man går ikke ned på lyden
Når det kommer til valg af lydanlægget, er det vigtigt, du overvejer dine forskellige muligheder. Rigtig mange bruger i dag flere penge på fjernsynet end på deres anlæg. Det er på mange måder uforståeligt. Et kvalitetsfjernsyn man køber i dag, vil om bare et par år være dårligt i forhold til de nye modeller samt være bare det halve værd i forhold til, da man købte det.
Dette er ikke tilfældet med et lydanlæg. Et rigtigt godt anlæg med Bose-højtalere, vil stadig om mange år have beholdt meget af værdien og rent lydmæssigt formentlig være på højde med den nye teknologi.
Når du sætter højtalerne op, bør du trådløst tilslutte dem ét styresystem, så du har lyd i hele boligen. På den måde kan du høre god musik hvad enten, du er ude i køkkenet og lave mad, eller er i gang med et godt bad. Det er altså teknologi, når det er bedst!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce