cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Ting du kan lave i din påskeferie

Påsken falder i uge 15 og helligdagene er den 13, 14, 16, 17, hvilket er fra Skærtorsdag til 2. påskedag - mandag.
16. marts 2017 kl. 08:14 Af Annonce

Annonce

Netop fordi det ligger over weekenden, så giver det mulighed for en forlænget weekend get-away eller bruge dagene på en anden form for afslapning.


1. Forårsrengøring:

Forårsrengøring er ens betydende med at angribe de opgaver, som man ikke lige har tid til at tage til hverdag. Det vil sige at udover den klassiske arbejdsbyrde med vaske gulv og pudse vinduer, så er der plads til et par special projekter. Hvis du bor i hus er det ofte lig med at rydde op i forhaven, fjerne ukrudt mellem fliser eller måske buge overskuddet på en god omgang algebehandling af terrassen og indkørslen.

Hvis I bor i et ældre hus, så kunne det også være in idé at få undersøgt huset for PCB. PCB blev hovedsageligt brugt i maling og i fugerne på huset. PCB har flere skræmmende effekter, og hvis du derfor bor i et ældre hus, som ikke har været renoveret i lang tid, så kan det være virkelig smart at få foretaget en PCB undersøgelse og måske PCB sanering.
Foråret er også tidspunktet, hvor flest boliger kommer til salg, så hvis du står og skal sælge boligen, så kan det virkelig betale sig at foretage en rigtig forårsrengøring med oprydning, bortskaffelse og afvaskningen af boligen inden du tager kontakt til ejendomsmægler, boligadvokat og fotograf.
Selvom pænere billeder ikke direkte sælger boligen, så har de en stor betydning for, hvor mange interesserede der vil dukke op til åbent hus. Sørg derfor for at fotografen har de mest optimale arbejdsforhold og motiver.

2. Weekendtur
De 5 dage som helligdagene varer er også perfekt tidsmængde til en storbyferie, men det er kun storbyer som man kan bruge tiden på. Andre gode forslag kunne være:

- Bed & Breakfast i Sverige er ovre i det mere romantiske hjørne, men samtidig er det virkelig hyggeligt. Hvis I har adgang til en bil, så er der rig mulighed for at opleve den svenske vildmark. Specielt hvis I kører nordøst på, overmod det baltiske hav er der rigtig mange hyggelige bed and breakfasts.

Annonce

- Jagtrejse: Hvis du har jagttegn, og kan lide stilheden og udendørslivet, så kan du tage en jagtrejse til Bulgarien, Slovenien, Tjekkiet eller Kroatien, som alle er populære rejsemål til jagt. Der er også flere bureauer som stiller jagthund til rådighed, du behøver ikke engang tænke på hundefoder.

- Alternativ storby: Storbyferier går oftest til London, Prag, Berlin og Rom etc. men der findes andre sjove og spændende byer såsom Wien, Krakow, Lissabon eller Edinburgh. Specielt Wien og Edinburgh er virkelig spændende og perfekte til både tur med vennerne og med kæresten.

- Ystad Saltsjöbad: Nu havde vi en rigtig herretur i jagtrejsen, så nu tænkte vi også på at have en hyggelig venindetur med på listen. Ystad saltsjöbad er badehotel fra 1897, som ligger lige ud til stranden. Hotellet byder på Face Relax-behandling, vægtløs badning og en spa-afdeling. Sandshell-pakken der inkluderer overnatning, morgenmad, tre-retters middag og adgang til spa-afdelingen koster 1.025 SEK pr. Person. Så det gælder om at slå til imens den svenske krone er lav.

3. Oplev Danmark
Noget der er rigtig hyggeligt, og som både familier og par kan gøre er at opleve Danmark.
Vi har rigtig meget at byde på udenfor de største byer, og det er rigtig gode oplevelser. Ofte kan det betale sig at lurer på diverse tilbudssider og så planlægge ”ferien” derefter. Vejlesøhus Hotel og Konferencecenter har ofte brugt tilbudssider, hvor du kan få en overnatning og morgenmad til en rigtig god pris. Det specielle element ved Vejlesøhus er at deres baghave er en mini-zoo med diverse dyr, hvilket er enormt sjovt hvis man har mindre børn, men enormt hyggeligt hvis du er et par. Derudover er Silkeborg, som vejlesøhus har adresse i, en enormt hyggelig by.

4. Aktive dage
Hvis, og det er hvis med stort h, vejret er til det, så kan man også have nogle mere aktive dage. Et godt eksempel kunne være at tage teltet under armen, leje en kano og så bevæger sig afsted. En lille overlevelsestur er altid hyggelig og god for sjælen. Det er rigtig sundt for stressniveauet at komme lidt væk fra dagligdagen med mobiltelefoner, computere og andet baggrundsstøj.

Annonce

5. Besøg familien
Personligt er jeg ikke den bedste til at få besøgt familiemedlemmer, som ikke lige bor indenfor en 20 minutters køretur i hverdagen. Derfor er påsken en oplagt mulighed for at besøge de medlemmer, som bor lidt længere væk. Man kunne eventuelt mikse besøge familien med at opleve Danmark. Personligt havde jeg et familiemedlem i Randers, som jeg besøgte i forbindelse med en fisketur i Jylland. Husk selvfølgelig at meld din/jeres ankomst. Uventede gæster er for mange noget af det værste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce