cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: 3 tips til at finde det bedste kviklån

Går du og drømmer om at komme ud at rejse eller mangler du måske et økonomisk tilskud til at holde en fest?
27. juni 2018 kl. 11:04 Af Annonce

Når der skal holdes fest skal der helst ikke spares på noget, og især underholdningen og maden er vigtig når du ønsker at skabe en uforglemmelig aften med dine nærmeste. Men hverken rejser eller fester koster gratis, hvorfor et kviklån måske kan være en hjælp for dig der står og mangler penge her og nu. Det er dog ikke helt let at finde rundt i, hvilket lån der er det bedste og billigste til netop din situation. Derfor vil det følgende gøre dig klogere på, hvad kviklån er og hvad du selv kan gøre for at finde det bedste lån.

Hvad er et kviklån?
Et kviklån (sponseret link) er i bund og grund et mindre privatlån, der udbydes af online låneinstitutter. Det findes i mange forskellige former, hvor du kan låne alt fra 500 kroner til 400.000 kroner og renten kan desuden variere alt efter, hvor stort et beløb du vil låne, samt hvor god din kreditværdighed er. En stor fordel ved kviklån er for mange, at du kan modtage pengene på din konto indenfor få minutter og så foregår ansøgningsprocessen desuden 100% online. Kviklån kan bruges til alverdens ting, såsom forbrugsvarer, betaling af regninger, rejser, arrangementer med større omkostninger forbundet etc.
Skal du selv holde en stor fest og er på udkig efter underholdning ud over det sædvanlige? Så tjek tryllekunstner-booking.dk (sponseret link) eller anders-magic.dk (sponseret link) ud for underholdningsmuligheder og priser.

Tip 1: Research
Det første du kan gøre for at finde det bedste og billigste kviklån, er at foretage en grundig research af lånene på markedet. Det kan du gøre på baggrund af vigtige begreber og ved brug af en sammenligningstjeneste.
Begreber som ÅOP og løbetid er med til at bestemme prisen på dit lån, hvorfor det er vigtigt at du er opmærksom på disse når du undersøger lånemarkedet. Vær opmærksom på at ÅOP står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og er det tal som fortæller dig hvad lånet koster, inklusive renter og andre omkostninger. Løbetiden har indflydelse på lånets pris, afhængigt af om løbetiden er lang eller kort. I de fleste tilfælde vil en kort løbetid være det bedste økonomiske valg, så længe din økonomi tillader det.
En sammenligningstjeneste guider dig trygt og enkelt igennem hele låneprocessen fra start til slut, hvorfor det bliver langt nemmere at finde frem til det lån, der er det bedste for dig. På en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk kan du udfylde dine informationer, og på baggrund af disse modtager du herefter en låneliste med lån som passer til din unikke situation. Ved at undersøge disse lån ud fra lånebeløb og løbetid, kan du hurtigt få et overblik over lånenes omkostninger. Og husk da altid at læse betingelserne for hvert enkelt lån, inden du accepterer vilkårene.

Tip 2: Lav et budget
Udover en grundig research af markedet, er det vigtigt at du laver et realistisk budget, inden du optager et kviklån. Selvom det kan være svært at sætte et konkret beløb på eksempelvis en rejse eller en stor fest, er det alligevel vigtigt at du gør dig nogle konkrete tanker om begivenhedens beløb og dermed også hvor mange penge du har behov for at låne.
Når du låner penge er det vigtigt at du ikke låner flere penge, end budgettet viser du har brug for. For selvom du kun ender med at bruge halvdelen af de låne penge, så skal du stadigvæk betale renter af hver eneste krone, som du har lånt. Det er derfor en vigtig tommelfingerregel aldrig at låne flere penge end du skal bruge.

Tip 3: Overvej dit valg
Selvom det kan lyde som en selvfølge, er det vigtigt at du nøje overvejer dit valg om at låne penge. I dag er mulighederne for lån mange, og de fleste virksomheder som udbyder kviklån kan foretage en kreditvurdering af dig inden for blot få minutter. Det betyder dermed også, at du kan modtage pengene på din konto indenfor få timer eller et døgn, når du optager et online kviklån. For mange er det en stor fordel, når man står og mangler penge nu og her. Men det kan også være en ulempe, hvis en hurtig og impulsiv beslutning får indflydelse på din økonomi. Overvej derfor kraftigt om du har brug for - og råd til et kviklån, inden du tager den endelige beslutning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Penge til kernevelfærd 26. oktober 2021 kl. 22.23

AF: LINDA SOMMER

Femø – Hvor himlen kysser jorden 26. oktober 2021 kl. 22.21

AF: LINDA SOMMER

For mange unge ”flager ud”… 26. oktober 2021 kl. 22.20

AF: KENNETH REICK NIELSEN

3 spørgsmål, stillet fra en… 26. oktober 2021 kl. 15.18

AF: TOM AHLQVIST

Affaldssortering klima… 26. oktober 2021 kl. 08.27

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

Annonce