cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Billig flytning? Sådan gør du

Den allerbilligste måde at flytte på, må være at gøre det selv, tænker du sikkert.
18. maj 2020 kl. 10:37 Af Flytte-tilbud.dk

I teorien har du også ret – du låner bare en kassevogn eller en trailer, og får et par venner til at hjælpe for en pizza og et par øl. Men hvad nu, hvis du ikke bare lige kan låne en kassevogn eller en trailer, eller du har så meget indbo, at der skal bruges en stor lastbil. Måske er der heller ikke lige venner og familie nok, der har lyst til at bruge en hel dag på at få ondt i ben og ryg. Endelig så er der også en risiko for, at dine venner og familie er temmelig klodsede og taber glassene, ridser møblerne og skrammer dørkarmene.

Et professionelt flyttefirma
For at undgå al det, der lige er beskrevet, er løsningen selvfølgelig at bruge et (sponseret link) professionelt flyttefirma til din flytning, og det kan endda vise sig også at være både den sikreste og den billigste løsning i den sidste ende. En flytning udført af et rigtigt flyttefirma foregår professionelt, sikkert og hurtigt, og flyttefirmaet er naturligvis forsikret for eventuelle skader, der alligevel måtte opstå. Flyttefirmaet kan også levere alle de flyttekasser, garderobekasser, forede kasser osv., som du har brug for. I flyttebilen pakkes alt indbo forsvarligt ind i tæpper, så alt er sikret under kørslen.

Er det et dyrt eller et billigt flyttetilbud?
Når du – efter at have læst denne artikel – har besluttet dig for at benytte et rigtigt flyttefirma, så kommer opgaven med at finde en flyttemand og et flyttefirma. Sandsynligheden for, at du allerede kender et pålideligt flyttefirma, er ikke stor, så du spørger måske rundt i familien og blandt vennerne, og får måske et forslag. Måske ringer du til det firma, du er blevet foreslået, og får oplyst en pris. Er det så en god pris eller bliver du tørret bagi? Du ved det ikke, for du har ikke noget at sammenligne med. For at undgå at betale alt for meget for flytningen, skal du bruge flere tilbud, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Så skal du igen bruge tid og kræfter på at indhente flere tilbud, og du kan blive træt bare ved tanken. Læs roligt videre, for her kommer et supergodt tip!

Få 3 gratis flyttetilbud
På f.eks. Billig-flyttemand.dk kan du på 5-6 minutter udfylde et flytteskema med oplysninger om, hvorfra og hvortil du skal flytte, antal værelser samt evt. flyttedato. Når skemaet er sendt ind, er din andel af arbejdsopgaven overstået. Din flytteopgave bliver valideret og udsendt til kvalificerede flyttefirmaer, der får lov til at byde på flytteopgaven. Det er kun de 3 første firmaer, der modtager dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver tæppebombet med tilbud fra sultne flyttemænd.
Når du har modtaget dine 3 tilbud, vælger du frit det tilbud, du bedst synes om. Der kan være op til 30% i forskel på den billigste og den dyreste pris, men husk alligevel selv at tjekke firmaet online inden du vælger det – nogle gange er der en forklaring på, at prisen er så lav…
Og nu kommer vi til det allerbedste: Denne 3-tilbud-flytteservice er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig; du kan afslå alle 3 tilbud uden begrundelse og ganske gratis. I stedet for, at du skal kontakte en række flyttefirmaer for at få tilbud, så er det flyttefirmaerne, der kontakter dig med gode tilbud – så bliver det ikke nemmere (for dig). Held og lykke med din flytning!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce