Annoncørbetalt indhold

Annonce: Boligforbedringer

Er det tid til nogle boligforbedringer? Er boligen ved at blive gammel og slidt? Men man vil ikke flytte? Det behøver man heller ikke. En god omgang af boligforbedringer kan gøre en stor forskel. Men boligforbedringer behøver ikke at være renovationer. Man skal ikke til at rive vægge ned og gulve op, bare fordi man vil have et pænere hjem. Der er mange forskellige slags boligforbedringer derude, det handler bare om hvad man selv har brug for.

Renovation

Det første man tænker på når man hører boligforbedringer er renovation. Det kunne jo være at renovation er det ens bolig står og mangler. Er planen sådan lidt gammeldags? Måske er man træt af et køkkenet er et rum for sig selv. Alle de nye boliger disse har dage har jo køkken og stue i et værelse. Så måske er det tid til at hive nogle vægge ned. Hvad med gulvene? Væg til væg tæppe er ikke kun svært at gøre rent, det er lidt for retro. Altså så retro at det ikke vender tilbage på mode igen. Så riv de gamle væg til væg tæpper op, måske gemmer der sig noget trægulv under. Hvis man ikke har råd til renovationer så overvej et (sponseret link) lån til ombygning.

Nyt møblering

Hvis man nu er ret tilfreds med hvordan ens bolig er bygget, så trænger man måske bare til noget nyt møblering. Om det så er de gamle lædersofaer i stuen der skal erstattes, eller om køkkenskabene skal have en gang maling, så kan nyt møblering give ens bolig et helt nyt look. Møbler skal erstattes en gang i mellem, selvom de stadig er brugbare så ser de altid ikke ud som de engang gjorde. Hvis ens husholdning er blevet større, så kan det jo være at man har brug for nogle nye møbler.

Pæn hus og have

Ja, det er ikke kun boligen der skal se pæn ud, hvad med haven? Hvis ens have er uvedligeholdt og overgroet, så er det nok tid til noget fornyelse af haven. Start med at slå græsset og klip hækkene, det danner et bedre overblik. Planlæg hvordan den nye have skal se ud. Skal der være nogle blomsterbede? Hvad med nogle frugttræer? Eller en grøntsagshave? Hvis man har nogle små, så kunne man bygge en lille legeplads. Gynger, sandkasse og hvad ellers man kan finde på.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon