cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Boligforbedringer

Er det tid til nogle boligforbedringer? Er boligen ved at blive gammel og slidt? Men man vil ikke flytte? Det behøver man heller ikke. En god omgang af boligforbedringer kan gøre en stor forskel. Men boligforbedringer behøver ikke at være renovationer. Man skal ikke til at rive vægge ned og gulve op, bare fordi man vil have et pænere hjem. Der er mange forskellige slags boligforbedringer derude, det handler bare om hvad man selv har brug for.
25. maj 2021 kl. 08:28 Af Basis Bank

Renovation

Det første man tænker på når man hører boligforbedringer er renovation. Det kunne jo være at renovation er det ens bolig står og mangler. Er planen sådan lidt gammeldags? Måske er man træt af et køkkenet er et rum for sig selv. Alle de nye boliger disse har dage har jo køkken og stue i et værelse. Så måske er det tid til at hive nogle vægge ned. Hvad med gulvene? Væg til væg tæppe er ikke kun svært at gøre rent, det er lidt for retro. Altså så retro at det ikke vender tilbage på mode igen. Så riv de gamle væg til væg tæpper op, måske gemmer der sig noget trægulv under. Hvis man ikke har råd til renovationer så overvej et (sponseret link) lån til ombygning.


Nyt møblering

Hvis man nu er ret tilfreds med hvordan ens bolig er bygget, så trænger man måske bare til noget nyt møblering. Om det så er de gamle lædersofaer i stuen der skal erstattes, eller om køkkenskabene skal have en gang maling, så kan nyt møblering give ens bolig et helt nyt look. Møbler skal erstattes en gang i mellem, selvom de stadig er brugbare så ser de altid ikke ud som de engang gjorde. Hvis ens husholdning er blevet større, så kan det jo være at man har brug for nogle nye møbler.


Pæn hus og have

Ja, det er ikke kun boligen der skal se pæn ud, hvad med haven? Hvis ens have er uvedligeholdt og overgroet, så er det nok tid til noget fornyelse af haven. Start med at slå græsset og klip hækkene, det danner et bedre overblik. Planlæg hvordan den nye have skal se ud. Skal der være nogle blomsterbede? Hvad med nogle frugttræer? Eller en grøntsagshave? Hvis man har nogle små, så kunne man bygge en lille legeplads. Gynger, sandkasse og hvad ellers man kan finde på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce