Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor er leasingbiler fremtiden

Leasingbiler er et relativt nyt begreb. Hvis vi bare kigger tilbage til 90´erne og start nullerne, så var leasingbiler ikke noget, som mange dansker vidste hvad var, eller på nogen måde havde. Der var det eneste rigtige at eje sin egen bil, ligesom man ejer sit eget hus. Tankegangen var, at hvis du ejer din egen bil, så kan du selv bestemme over den, og der er ingen som kan fortælle dig, hvad du skal eller ikke skal. I princippet er det jo også rigtigt, og er særligt gældende ved huse, hvor der er tydelig forskel på at leje og eje. Men er forskellen så stor, når det kommer til biler?

Forskellen på leasing og eje

Den store forskel er, at det ikke er dig, som ejer bilen men derimod forhandleren, som leaser den ud til dig. Du låner altså bilen af forhandleren i den aftalte periode, under nogle præmisser som er definerede forud for aftalens indgåelse.

Som nævnt før, er der stor forskel på at eje og leje, når det kommer til et hus, da du ikke lige må vælte en væg, sætte nyt køkken ind eller forbedre ting på huse, hvis det er lejet. I forhold til biler, så er det ikke mange danskere som vedligeholder og forbedre deres biler, som man gør ved sit hus. Du sender bilen på værksted, når det er tid, og ellers er det tætteste på forbedring vel en tur i vaskehallen. Du skifter ofte først noget ud på en bil, når det er gået i stykker.

Den rigtige leasingforretning

Er man ny indenfor leasingverdenen, men er nysgerrig på, om jeres næste bil skal være gennem en leasingforhandler, så kan du altid kontakte en leasingforhandler og høre mere om mulighederne, jeres ønsker og økonomien. Ønsker du inspiration så kan du (sponseret link) se udvalg hos Global Car Leasing og blive inspireret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon