cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Derfor er leasingbiler fremtiden

Leasingbiler er et relativt nyt begreb. Hvis vi bare kigger tilbage til 90´erne og start nullerne, så var leasingbiler ikke noget, som mange dansker vidste hvad var, eller på nogen måde havde. Der var det eneste rigtige at eje sin egen bil, ligesom man ejer sit eget hus. Tankegangen var, at hvis du ejer din egen bil, så kan du selv bestemme over den, og der er ingen som kan fortælle dig, hvad du skal eller ikke skal. I princippet er det jo også rigtigt, og er særligt gældende ved huse, hvor der er tydelig forskel på at leje og eje. Men er forskellen så stor, når det kommer til biler?
14. december 2021 kl. 12:21 Af Global Car Leasing

Forskellen på leasing og eje

Den store forskel er, at det ikke er dig, som ejer bilen men derimod forhandleren, som leaser den ud til dig. Du låner altså bilen af forhandleren i den aftalte periode, under nogle præmisser som er definerede forud for aftalens indgåelse.

Som nævnt før, er der stor forskel på at eje og leje, når det kommer til et hus, da du ikke lige må vælte en væg, sætte nyt køkken ind eller forbedre ting på huse, hvis det er lejet. I forhold til biler, så er det ikke mange danskere som vedligeholder og forbedre deres biler, som man gør ved sit hus. Du sender bilen på værksted, når det er tid, og ellers er det tætteste på forbedring vel en tur i vaskehallen. Du skifter ofte først noget ud på en bil, når det er gået i stykker.


Den rigtige leasingforretning

Er man ny indenfor leasingverdenen, men er nysgerrig på, om jeres næste bil skal være gennem en leasingforhandler, så kan du altid kontakte en leasingforhandler og høre mere om mulighederne, jeres ønsker og økonomien. Ønsker du inspiration så kan du (sponseret link) se udvalg hos Global Car Leasing og blive inspireret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce