cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Det er på tide at ændre de dårlige låne vaner

Der bliver optaget for alt mange dyre lån, som er svære at komme af med igen. Det er på tide, at danskerne får styr på deres lån og gæld. Der er utroligt mange danskere som låner penge hvert år, uden den store omtanke. Det bliver hele tiden nemmere og hurtigere at optage nyt lån, hvilket nemt kan tage overhånd. Der er for mange danskere som vender det blinde øje til, så det er på tide vi tager ansvar og sætter os godt ind i tingene, inden vi låner penge. I takt med at det er blevet nemmere og låneudvalget er blevet større, er det også blevet nemmere at finde de nødvendige. informationer, som kan ruste dig til at tage de rigtige valg.
18. februar 2021 kl. 13:49 Af Ekstra Bladets Låneguide (Lead Supply)

Mange danskere har slet ikke styr på lån

Hvis du spørg langt størstedelen af den danske befolkning om de har et lån, så vil de fleste svare ja. Der er tilmed mange som vil informere dig om, at de har mere end ét lån, hvilket er ganske normalt, i hvert fald herhjemme i Danmark. Der findes mange forskellige typer af lån, men lån såsom boliglån, billån og den slags, kan du finde hos langt de fleste familier. Der er dog også en udbredt tendens til at optage hurtige forbrugs- og kviklån, og det er her vi skal være ekstra forsigtige og opmærksomme. Forbrugslån / kviklån kan give mening for dem, som ikke har tålmodigheden til at spare op eller har brug for udbetaling af penge akut, men ser man sig ikke for kan man ende op med høj-forrentede lån som er svære at afbetale, hvis man ikke er opmærksom. Hvis du er en af de mange danskere som har taget et eller måske flere hurtige lån med en alt for høj rente, så er du ikke alene, men det er ved at være på tide at tage ansvar og gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Der er intet i vejen med at tage et lån, men der er noget i vejen med at tage et lån, som har unødvendigt høje renter og som man har problemer med at tilbagebetale. Det er vigtigt at have styr på de økonomiske konsekvenser det kan have, næste gang du vil låne penge. Hvis du gerne vil låne penge, så er det først og fremmest vigtigt at finde ud af hvilke lån du vil benytte dig af, og hvor mange penge du ønsker at låne. Det skal gerne være et realistisk bud, og noget som du har mulighed for at tilbagebetale på et tidspunkt. Du skal bl.a. have styr på hvilken lånetype som er den rigtige for dig, hvad er et acceptabelt rente- og gebyrniveau, hvor lang løbetid er der samt hvor stor er afbetalingsbeløbet hver måned. Det er altid en god idé at holde øje med hvilke (sponseret link) nye lån der på markedet, så du altid er opdateret omkring, hvilken lånetype der vil passe bedst til dit behov.


Det er ofte de unge som tager for mange små-lån

Det er desværre ofte unge mennesker som har en tendens til at tage mange ”useriøse” lån. Dét at tage et lån er en seriøs ting, og noget du gerne kun skal gøre, hvis det virkelig er en nødvendighed. Man skal passe på med at låne en masse små-beløber hele tiden, da der oftest kommer tårnhøje renter på, hvilket ofte overrasker de unge, da de glemmer at læse det med småt. Dette gælder heldigvis langt fra alle unge, desværre er der dog mange der benytter sig af muligheden for at optage lån til sjov og spas, netop fordi det er så hurtigt og nemt. Uheldigvis bliver alt for mange unge slået ud af klatgæld, og det er derfor det er vigtigt at vi allerede fra en ung alder lærer, hvordan vi håndterer lån. Hvis du nu sidder derhjemme og ved at du har mere end ét dyrt forbrugslån, så se at få snakket med din bankrådgiver og få styr på det med det samme. Jo længere tid du går uden at gøre noget ved det, og bare ignorere problemet – jo større og mere stressende kan problemet blive. Få det klaret med det samme så det er ude af verdenen hurtigst muligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce