cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Et råderum i økonomien giver flere muligheder

Synes du også, at økonomien nogle gange kan være en djævel? Måske er du studerende, der ikke har en så høj indkomst, måske har du bare et højt forbrug, eller måske er du bare ikke en ørn til det der med at holde styr på økonomien.
19. maj 2021 kl. 08:22 Af Samlino

Uanset hvad for en gruppe, du hører ind under, så er du bestemt ikke alene, men det ændrer naturligvis ikke på, at man ville ønske, at man havde lidt flere penge stående på kontoen. Det ville vi nok alle ønske. Desværre er der bare ikke altid så meget at gøre ved denne situation. Der er dog noget, man kan gøre, så det hurtigt kommer til at virke som om, man har flere penge.


Find dine alternativer

Har du også flere gange fået at vide af enten dine forældre, eller andre du kender, at det er yderst vigtigt at have en opsparing? Og det er det bestemt også, men hvis man har en meget lav indkomst, kan det godt være svært at finde råderum i økonomien til rent faktisk at sætte penge ind på denne opsparing. Derfor kan det være en god idé, hvis man giver sig selv tid til at finde en masse alternativer, der giver mening for én, så man netop kan give plads til at sætte penge over på opsparingen. Kunne det fx give mening for dig at shoppe i genbrug?


Er lånet den bedste løsning for dig?

Når økonomien ser lidt hård ud, er der rigtig mange, der optager et (sponseret link) lån de forskellige steder. Noget der i mange tilfælde godt kan give mening, men der er også mange tilfælde, hvor man lige skal tænke sig lidt om. Er det nu den bedste løsning at optage et lån? Det ved du bedst selv. Der er heldigvis mange muligheder, der i sidste ende skal hjælpe med at give dig økonomiske muligheder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce