cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Få en tiltrængt pause fra det stressende hverdagsliv på budget

Trænger du til at komme lidt væk fra det trivielle hverdagsliv på Lolland Falster, og har du mest af alt brug for en ferie, men har du ikke råd til at tage på en uges ferie ned til sydens sol? Så findes der heldigvis andre alternativer til en god, men billig ferie. Det kan du læse meget mere om her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du kan holde en god ferie på et budget på ca. 2000 kr.
20. maj 2020 kl. 15:02 Af Nord Credit

Tag på en forlænget weekend

Hvis du virkelig trænger til at komme på ferie, så gælder det om at få gjort noget ved det. Det er først, når man selv begynder at kunne mærke, at det er et behov, at det er ved at være nødvendigt at pakke taskerne og komme væk i en fart. For manges vedkommende handler det ikke om, hvor ferien skal afholdes henne, eller hvor lang den skal være – det handler i højere grad om at komme lidt væk og få hverdagslivet lidt på afstand.

Mange danskere lever en stresset hverdag, hvor der både skal passes arbejde, børn og hus, og det kan hurtigt blive trivielt. Har du det på samme måde, så tag familien med på en forlænget weekend og nyd hinandens selskab i nogle helt nye og uvante rammer. Det vil helt sikkert kunne betale sig for jer alle sammen.


Sådan får du råd til miniferien

En forlænget weekend eller en miniferie behøver ikke at koste ret meget, men det kommer naturligvis i høj grad an på, hvor du vælger at tage hen, og hvor mange I skal af sted sammen. Start derfor med at gøre op med dig selv, hvor mange penge du har til rådighed til den korte ferie, og hvordan du vil betale.

Hvis du har brug for at komme væk fra den stressede hverdag lige nu og her, så kan du for eksempel hurtigt optage et (sponseret link) lån på 2000 kr. og have pengene i hånden mere eller mindre med det samme. Ønsker du ikke at låne penge til den forlængede ferie, eller kan du godt vente et par måneder med at komme af sted, så har du naturligvis også altid mulighed for selv at lægge nogle penge til side hver måned.

Hvor mange penge du i så fald skal lægge til side afhænger således af, hvor dyr en ferie du vil holde, og hvor mange penge du har mulighed for at undvære i dig daglige budget. Typisk skal der dog ikke meget mere til end et par tusinde kroner, for at du kan komme lidt væk og få et velfortjent pusterum fra hverdagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce