cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Find den bedste børnevenlige familiebil

Der findes et hav af forskellige bilmærker og biltyper, som passer til familier. Dog er der ifølge eksperter nogle biler, som er bedre at bruge som familiebil end andre, men alligevel kan det være en jungle at finde rundt i, når familien skal have ny bil.
12. marts 2019 kl. 10:46 Af kviklanet.dk

Har I brug for en ny bil, er det for mange en dyr investering. Dog kan du låne til en bil på (sponseret link) kviklanet.dk. I denne artikel får du en guide til, hvilken bil der vil passe bedst til din familie ud fra de behov, I har.

Forskellige biltyper Der er specielt fire biltyper, som egner sig til familier:
- Stationcar
- Hatchback
- MPV
- Crossover

En stationcar er typisk egnet til familier med to børn, men nogle stationcars har plads til op til tre autostole på bagsædet på samme tid. Bilen har en god loftshøjde og et stort bagagerum. Bilen kan derfor både bruges af børnefamilier med små børn, men den egner sig også til familier med ældre børn.

En hatchback er ideel for familier med ét barn eller så store børn, at de ikke længere sidder i autostole. Biltypen har ofte et mindre bagagerum end andre typer, men det er en af de billigste familiebiler, der findes.
En MPV er ideel for familier med to eller flere børn. I mange biler af denne type er der mulighed for at indsætte tre autostole på bagsædet, og derfor egner biltypen sig til større småbørnsfamilier. Samtidig har en MPV gerne et rummeligt bagagerum.

En crossover er derimod ideel til familier, hvor børnene ikke længere sidder i autostole. Bagagerummet har gerne større end i en hatchback men mindre end i en stationcar og en MPV. Dog er en crossover ifølge mange en af de biltyper med smartest design, og ofte er den godt hævet, så man skal sætte sig op i bilen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce