Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find den bedste børnevenlige familiebil

Der findes et hav af forskellige bilmærker og biltyper, som passer til familier. Dog er der ifølge eksperter nogle biler, som er bedre at bruge som familiebil end andre, men alligevel kan det være en jungle at finde rundt i, når familien skal have ny bil.

Har I brug for en ny bil, er det for mange en dyr investering. Dog kan du låne til en bil på (sponseret link) kviklanet.dk. I denne artikel får du en guide til, hvilken bil der vil passe bedst til din familie ud fra de behov, I har.

Forskellige biltyper Der er specielt fire biltyper, som egner sig til familier:
- Stationcar
- Hatchback
- MPV
- Crossover

En stationcar er typisk egnet til familier med to børn, men nogle stationcars har plads til op til tre autostole på bagsædet på samme tid. Bilen har en god loftshøjde og et stort bagagerum. Bilen kan derfor både bruges af børnefamilier med små børn, men den egner sig også til familier med ældre børn.

En hatchback er ideel for familier med ét barn eller så store børn, at de ikke længere sidder i autostole. Biltypen har ofte et mindre bagagerum end andre typer, men det er en af de billigste familiebiler, der findes.
En MPV er ideel for familier med to eller flere børn. I mange biler af denne type er der mulighed for at indsætte tre autostole på bagsædet, og derfor egner biltypen sig til større småbørnsfamilier. Samtidig har en MPV gerne et rummeligt bagagerum.

En crossover er derimod ideel til familier, hvor børnene ikke længere sidder i autostole. Bagagerummet har gerne større end i en hatchback men mindre end i en stationcar og en MPV. Dog er en crossover ifølge mange en af de biltyper med smartest design, og ofte er den godt hævet, så man skal sætte sig op i bilen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon