cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Guide til hvordan du kan låne penge i Norge

I Danmark findes der rigtig mange forskellige måder, man kan låne penge på. Man kan for eksempel tage et lån i banken, eller man kan vælge at låne penge i et af de mange private lånefirmaer, der i dag findes. Det kan også være en form for lån at købe noget på afbetaling, da der typisk vil tillægges renter og gebyrer i forbindelse med afbetalingen.
17. september 2020 kl. 10:23 Af Nanofinans

Det kan blive nødvendigt for alle at låne penge på et eller andet tidspunkt i livet

Rigtig mange danskere vil på et eller andet tidspunkt i livet opleve, at det er nødvendigt for dem at låne penge. Det kan enten være til at købe en bil, det kan for være at udleve drømmen om en jordomrejse, eller det kan være, at det bare kniber med at få råd til at betale alle sine regninger i en periode. Uanset hvad årsagen er, så kan det være en rigtig god ide at vide, hvor man kan låne penge henne, og hvor meget det nogenlunde vil komme til at koste.

Som nævnt er der mange forskellige måder at låne penge på herhjemme i Danmark, men hvis du på et tidspunkt skulle få brug for at låne penge i et land som Norge, så kan det også være rart at vide, hvordan det foregår der. Heldigvis foregår det ofte på samme måde som det gør herhjemme, men hvis du ikke bor i Norge, kan det være svært at låne penge i banken. Derfor kan det være nødvendigt at optage et forbrugslån i for eksempel (sponseret link) Nanofinans.


Hvor meget koster det at låne penge?

Der er naturligvis stor forskel på, hvor meget det koster at låne penge i henholdsvis Danmark og Norge. Det skyldes først og fremmest, at det er nogle forskellige låneudbydere, der udbyder lånene, men også fordi lånene beregnes i forskellige valutaer.

Ligesom der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at optage et forbrugslån her i Danmark, så er der også forskel i prisen i Norge. Derfor kan du nedenfor finde et eksempel på en beregning, der er foretaget for, at du kan få en ide om, hvor meget det vil komme til at koste dig.
Den nominelle rente er fra 6,39% og op til 21,95%, mens den effektive rente er fra 6,81% til 24,4%. For eksempel, hvis du ønsker at låne et lidt større beløb, kan du låne 150.000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%. Omkostningerne ved dette lån vil være 112.573 kroner, og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 262.573 kroner.


Hvad må jeg bruge pengene til?

Du kan fx bruge pengene til:
- Forbrug
- Bil
- Rejser
- UdgifterKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce