cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Lån penge med sund fornuft

Vi kan alle stå i en situation, hvor vi er nødt til at låne penge. Måske er garantien på din computer udløbet, eller der er sket vandskade på huset. Når du låner penge, skal du altid gøre dig overvejelser omkring, hvilket lån der passer bedst til dig. Nu kan du sammenligne lån fra forskellige udbydere og finde fordele og ulemper ved forskellige typer af lån.
13. juli 2020 kl. 08:42 Af Scandi Lån

Det er aldrig sjovt at låne penge. Det stiller dig ofte i en sårbar situation mange år fremover, og hvis din jobsituation samtidig er usikker og uvis, påvirker det også dine muligheder for at betale gælden af. Derfor skal du gøre dig mange betænkeligheder, inden du låner penge til forbrug eller andet.

Hvis du til gengæld står og mangler penge lige nu og her af nødvendighed, så kan du blive tvunget til at låne. Det kan eksempelvis være til en bil, så du kan pendle på dit nye arbejde, du ikke kan cykle til, eller det kan være, du ønsker at realisere en god idé, der kan vise sig at blive profitabel for fremtiden.


Sammenlign lån online

Uanset hvad dine grunde er til at låne penge, så kan du hos (sponseret link) scandilån.com sammenligne lån fra forskellige udbydere, så du kan se, hvilke fordele og ulemper der er ved hvert lån. Du kan dermed finde et lån, der passer til din økonomi, som du først og fremmest har råd til at betale.

Det forkerte lån kan få store konsekvenser for dig økonomisk. Hvis du ikke kan betale af på det, kan du ende i en gældsspiral, der er svær at komme ud af. Derfor er det vigtigt, du finder et lån, der passer til dig og overvejer om lån overhovedet er den vej du skal gå.

Hvis du i forvejen har lån hos flere forskellige låneudbydere, kan du overveje at få lavet en vurdering til et samlelån. Får du samlet dine lån hos én udbyder frem for mange, så er der masser af penge at spare, og du har måske mulighed for at komme ud af det hul, som du føler dig gravet ned i.


Lav et budget, inden du låner penge

Nogle gange kan lån virke som den eneste vej til flere penge. Men hvis du har et højt forbrug, er det en god idé at vende hver en krone for at se, om der ikke er noget af det, man køber som man i princippet kan undvære.

Mange hjem har mere end én streaming-tjeneste eksempelvis. Her kan man jo spørge sig selv, om det nu også er nødvendigt med så mange. Der kan være gode penge at spare ved at skære underholdningsforbruget ned.

Det samme gælder for fornøjelser som slik og cigaretter, måske endda alkohol. Vi har alle vores laster, men er man nødsaget til at låne sig til penge, så er man også nødt til at ofre sig på nogle punkter derhjemme. Du behøver ikke leve som en klostermunk, men det kan være en god idé at skære ned på noget af det, der er allermest usundt for dig. Her er der mange penge at spare hver måned.
Tager du til frisøren jævnligt? Eller spiser ude? Så kan du også overveje at skære ned her, da det er noget, der kan mærkes i det månedlige budget. Det handler om vaner, jo dyrere du er vant til at leve, jo sværere er det at gå ned i forbrug hver måned.

Med de rette spareråd og et fornuftigt budget kan du sætte dig selv i scene til at låne penge, du kan betale tilbage på. Du kan give dig selv et forspring ved at gå dit og din families forbrug igennem og vende hver en krone derhjemme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce