cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Lad ikke pludselige udgifter ødelægge dit humør

Forestil dig, at du kunne se ind i fremtiden og altid være forberedt på, hvad der ville komme til at ske. På den måde kunne vi forhindre nogle af uheldene i at ske og slippe for bekymringer og usikkerhed om, hvad fremtiden ville bringe. Sådan er det dog desværre ikke, og vi har kun kontrol over nuet. Det betyder, at der ud af det blå kan opstå uheld og ærgerlige situationer, som vi desværre er nødt til at forholde os til. Det kan være i form af uforudsete udgifter, hvor vi pludselig skal bruge penge på noget, som vi slet ikke havde regnet med.
12. november 2019 kl. 14:06 Af Money Archer

Annonce

Hvordan skal jeg håndtere de uforudsete udgifter
Når uheldet er ude, og vi pludselig skal betale en dyr, uforudset regning, er det nemmeste nok bare at gå i panik. Dette løser dog ikke problemet, og i stedet er det bedre at slå koldt vand i blodet og forsøge at tænke løsnings- og handlingsorienteret. Der vil nemlig altid være en vej ud af problemerne og en måde at betale regningerne på.

Hvis du skal bruge pengene nu og her, kan du for eksempel overveje et (sponseret link) sms lån, der foregår over din smartphone og derfor er fleksibelt, fordi det også kan bruges i udlandet og på farten. Hvis du vælger at gå lånevejen, er det dog fornuftigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvad lånet indebærer i forbindelse med renter og andet.

Det er selvfølgelig aldrig en rar overraskelse, når vi pludselig skal betale for noget, vi ikke havde regnet med. Vi er dog bare nødt til at acceptere, at vi ikke kan kontrollere alt, og at disse ubehagelige overraskelser er en del af livet. Derfor er det bedste, vi kan gøre bare at bevare roen og finde den bedst mulige måde, hvorpå problemet kan blive løst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce