cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Samlelån: Sådan finder du det bedste

Sponsoreret af Lead Supply: Har du flere lån og oplever du, at det sommetider kan være udfordrende at holde styr på regnskabet? Måske du har hørt om eller overvejet muligheden for et samlelån? At sammenlægge sine lån har vundet indpas hos danskerne, da det kan skabe ro og overblik i økonomien. Men hvordan finder man lige det bedste? Læs med her og find ud af hvordan!
14. juni 2021 kl. 15:28 Af Ekstra Bladet - Låneguide (Lead Supply)

Mange danskere med flere lån, kan føle sig en smule rundtosset af holde styr på økonomi, budget og regnskab. Skylder man penge flere steder, kan det hurtigt blive uoverskueligt, at holde styr på både gæld og afbetalinger. Det kan imidlertid blive noget mere overskueligt med et samlelån - og sommetider endda en billigere løsning. Men hvad er et samlelån helt præcist?


Samlelån - Hvad er det helt præcist?

En sammenlægning af dine eksisterende lån, indebærer at en låneudbyder indfrier dine eksisterende lån og samler dem i én pulje. På den måde får du kun ét lån at betale af på med dertilhørende omkostninger - og det er netop her, at der er mulighed for at spare penge. Det betyder nemlig, at du låner alle pengene ét sted, så du kun betaler renter og gebyrer til én udbyder. Dermed bliver det også en mere overskuelig form for lån.

Men hvordan finder man egentlig et samlelån? Og vigtigere: Hvordan finder man det bedste og billigste? Lad os se nærmere på det herunder.


Start med at finde en god guide

En god start er at finde en udførlig guide til samlelån, så du kan få mere indsigt i lånetypen. Du kan f.eks. læse op på og sammenligne (sponseret link) samlelån med Ekstrabladets låneguide. Her får du ikke bare den nødvendige viden om, hvad et samlelån er, og hvorfor det kan betale sig. Du får også en oversigt over forskellige tilbud på samlelån, som du kan opholde med hinanden - i jagten på at finde det billigste. Det kan give dig et rigtig godt overblik over, hvordan lånemarkedet ser ud, og hvad du skal sigte efter.


Fordele ved et samlelån

Udover at dit regnskab bliver nemmere at have med at gøre, har samlelån også den fordel, at det kan blive billigere for dig. Dette skyldes, at bankerne ofte er villige til at give dig en lav rente, når du samler dine forskellige små lån til ét stort. Derfor kan det have gode økonomiske fordele at tage samlelån, også i forhold til at tilbagebetale lånet.


Sådan finder du det bedste samlelån

Når du skal finde et samlelån, kan du med fordel gå online og benytte en låneguide. Her kan du nemlig nemt få et overblik over de forskellige lånetilbud på markedet, hvor du kan indhente ligeså mange som du vil. Der findes mange sider, som har stor ekspertise i at indhente de bedste lånetilbud til dig. De samarbejder med banker, som ønsker at låne penge ud, og de vil gerne konkurrere om at få dig som låner - hvilket kan give gode lånepriser.


Prøv også en sammenligningsportal

Du kan f.eks. finde en sammenligningsportal, som har specialiseret sig i at matche dig op med et passende lån. Det kræver ikke meget mere end nogle få klik, for at sammenligne og indhente lånetilbud. Du ansøger ofte ved at udfylde en simpel formular, og så vil du modtage forskellige bud på lån i løbet af det næste døgns tid. Det betyder også, at hele ansøgningsprocessen går hurtigere end den ville gøre i en fysisk bank. Du bør som minimum indhente 3 eller flere lånetilbud til sammenligning, inden du skriver under på en aftale. Husk at læse dem igennem og brug gerne en låneberegner til samlelån, for at se hvor meget du kan spare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce