cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Skal der penge til for at opfylde din drøm?

Går du og drømmer om endelig at flytte i hus med din partner? Eller drømmer du om en splinterny bil? Eller hvad med en lang ferie, når Corona en gang er forbi? Uanset hvad din drøm helt præcist går ud på, kan det være dyrt at drømme. Drømme er nemlig som regel lige uden for rækkevide med dine egne midler. Derfor er det, at nogen føler sig nødsaget til at tage et lån for at få mulighed for at opnå drømme som disse.
01. december 2020 kl. 13:13 Af Digi Finans

Sørg for kun at have et lån

Har du flere forskellige drømme, som du prøver at opnå på forskellige tidspunkter i livet ved at tage nye lån hver gang, skal du sørge for at passe på. Det kan nemlig koste dyrt at have flere forskellige lån, da der så kommer renter og gebyrer på dem alle, som du skal betale.

Har du flere lån er det i stedet en langt bedre løsning at få lavet et (sponseret link) samlelån. Med et samlelån samler du selvsagt alle dine andre lån i et. På denne måde sørger du for, at du kun skal betale renter og gebyrer på dette ene lån. Det kan i længden være med til at spare dig for en del penge.


Tænk dig om før du låner

En ting er meget vigtigt, når det kommer til at låne penge. Det er, at du altid skal sørge for at tænke dig godt om, før du låner penge. For sagen med lån er, at de altid skal tilbagebetales. Det gælder også steder, der reklamerer med, at der går lang tid, før du skal det. Derfor skal du altid på forhånd have overvejet, om du på sigt har mulighed for at betale lånet af. Så du ikke får skabt dig så stor en gæld, at du aldrig vil kunne grave dig ud af den.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce