cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Skal jeg tage et lån eller ikke?

Mange kan ende i en situation, hvor det kan være brugbart med en lån, men der er tvivl om, hvorvidt det er det rette at gøre. Hvis du står og overvejer, om du skal tage et lån, er der flere aspekter, du bør overveje først.
16. december 2020 kl. 07:00 Af Debtia

Er du økonomisk stabil nok til at tage et lån? Det kan måske lyde mærkeligt, da du naturligvis tager et lån, fordi du mangler penge. Det, der menes, er dog, at du er økonomisk i stand til at håndterer penge, så du kan tilbagebetale lånet i tide. Det ville være en skam, hvis du endte med at få et (sponseret link) inkassofirma efter dig, og derfor skal du være sikker på, at du kan betale pengene tilbage.

Derudover bør du også overveje, hvor nødvendigt lånet er. Er det nogle penge, du skal bruge med det samme? Eller er beløbet så stort, at du ikke kan nå at spare op til det i tide? Der kan være mange gode grunde til at tage et lån, og du skal være sikker på, at du har en.


3 forskellige typer af lån

Når du skal tage et lån, findes der flere forskellige typer, du kan vælge imellem. Her får du et overblik over 3 løsninger, du kan vælge blandt.

1. Banklån: Et banklån er nok det første de fleste tænker på, når der tales om lån. Det bruges ofte, hvis du skal tage større lån til f.eks. køb af hus.

2. Kviklån: Denne type af lån bruges ofte til mindre lån, hvor der er behov for at få pengene hurtigt. Der er ofte høje renter, hvilket betyder, at du skal kunne betale tilbage inden for en kort tidsperiode.

3. SU-lån: Disse er udelukkende henvendt til studerende. Du kan låne et mindre beløb med meget lave renter, som først skal tilbagebetales efter, du har afsluttet din uddannelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce