cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Tid er penge, når det kommer til online lån

Tid er noget af det vigtigste for mennesker i dag.
30. august 2019 kl. 12:22 Af Moneezy.com

Annonce

Det er den ene ting, vi ikke kan købe mere af, og derfor handler det for mange mennesker om at spare tid, hvor de kan. Og det er præcis det, vi oplever, når det kommer til online lån. Men springer vi i stedet over, hvor gærdet er lavest?
Det handler mere om tid end penge i dag. Vi har ressourcerne, men ikke tiden.
’Anonymt’ og ’hurtigt’ er derfor med garanti nogle af de ord, der har tiltrukket dig, når du har stået ansigt til ansigt med låne-målstregen, og du har været ved at optage et online lån. Men har du egentlig styr på, hvad du skal kigge efter, når internettet serverer lån til dig på et sølvfad?
For selvom hurtigheden og anonymiteten er nogle af de helt klare kendetegn ved et online lån, så er det også dem, der kan sløre synet på låntagere.
Heldigvis kan det nemt undgås, så her får du 3 gode råd til, hvad du skal holde øje med i din søgen efter et online lån.

Budgetlægning – kan det svare sig at låne?
At få et økonomisk overblik over egen privatøkonomi lyder måske nemmere sagt end gjort, men hvis du har et realistisk billede af, hvor meget du har til rådighed hver måned, så står du stærkt.
For i det øjeblik lånet går ind på kontoen, så forventes det, at du betaler tilbage – og det kan du kun gøre, hvis du har økonomien til det.
Et godt råd er derfor at kigge på dine indtægter. Saml dem i én bunke og begynd herefter at trække fra – og det er alt fra faste udgifter til dine leveomkostninger (såsom penge til mad), og hvis du er rigtig smart, så lægger du lidt til side til uforudsete udgifter. Du ved nemlig aldrig, hvornår der dumper en uforudset, utilregnelig og dårlig timet regning ned i skødet på dig.
Og hvordan ved du, om det kan betale sig? Hvis du har nok tilbage (efter det store regnestykke ovenfor) til at betale dit lån tilbage, så kan det sagtens betale sig for dig at tage et lån.
Bare husk, at der med et lån typisk følger renter og gebyrer med.

Det gyldne ord: Sammenligning
Måske er du altid vokset op med forældre, der har fortalt dig, at du ikke skal sammenligne dig med andre – det er på sin vis også sandt, men når det kommer til lån, er det en af de første regler i håndbogen: Sammenlign altid lån – det er ikke her, du skal spare på tiden!
Når du sammenligner et lån, skal du huske at sammenligne dem på fair vilkår. Ellers ender du i en David og Goliat kamp! De lån, du sammenligner, skal derfor være nogenlunde ens, når det kommer til ÅOP, rente, løbetid osv. På den måde får du et virkeligt billede af, hvilke lån der står stærkest og kan give dig det bedste tilbud.
Du skal dog have i baghovedet, at du først får den endelige pris, når du modtager et tilbud, men det er altid godt at sætte sig ind i tingene, så du ved, hvad det handler om.
Der findes mange platforme, hvor du kan sammenligne lån. Moneezy er en af de mange tjenester, hvor du kan sammenligne nogle af de stærkeste lån på markedet – bare husk at gøre det inden, du siger: ’’3, 2, 1 (sponseret link) lån penge nu!’’

Lån af en grund – ikke ’’bare fordi’’
Penge er gode at have. Uden tvivl. Og derfor er der mange, der vælger at låne penge ’’bare fordi’’. Men den tilgang til lån kan godt have konsekvenser, hvis man ikke har økonomien til at få dem betalt tilbage.
Alle låner penge én, to eller flere gange i deres liv, og det er absolut helt normalt at låne, når man mangler til noget. Det kan være til et hus, en bil, en rejse, eller hvis økonomien er lidt hårdere i en kort periode. Det er valide og gode argumenter for at tage et online lån.
Så lån ikke fordi du kan, lån fordi du ved, hvad pengene skal bruges til, og fordi de vil hjælpe dig i hverdagen. Så risikerer du ikke, at der kommer nogen og banker dig i hovedet en dag.
Der er mange fordele ved et online lån, og det her var i virkeligheden kun en lille sjat af dem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce